Πειθαρχική δίωξη στον Πανθρακικό αλλά όχι και στην Ξάνθη για τα «ύποπτα» ματς της προτελευταίας αγωνιστικής

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε τρεις ομάδες της Super League και άλλες τρεις της Football League, για την τελευταία παρτίδα των υπόπτων ματς που απέστειλε η Sportradar μέσω της ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ.

Αυτά τα ύποπτα ματς είναι τέσσερα συνολικά, ανάμεσά τους και τα Πανθρακικός – Ηρακλής και Βέροια – Skoda Ξάνθη που είχαν διεξαχθεί στις 10 Απριλίου στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπως είχε αναφέρει και σε δημοσίευμά του πριν δύο εβδομάδες το ThrakiSportS.

Ενώ όμως σε σχέση με το ματς Πανθρακικός – Ηρακλής ασκείται δίωξη σε βάρος και των δύο ομάδων, σε σχέση με το Βέροια – Ξάνθη μόνη ύποπτη φέρεται να είναι η γηπεδούχος ομάδα με βάση τον φάκελο και έτσι δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη σε βάρος της Ξάνθης.

Βέβαια, υπενθυμίζεται ότι για αντίστοιχη υπόθεση στον αγώνα κυπέλλου Πανελευσινιακός – Skoda Ξάνθη, η ομάδα της Θράκης έχει δεχθεί εισήγηση για… υποβιβασμό από επιτροπή της ΕΠΟ, όπως αντίστοιχη εισήγηση υπάρχει και για τις ομάδες του Πανελευσινιακού και των Χανίων.

Συνολικά, οι αγώνες που κρίνονται ύποπτοι την φετινή σεζόν και έχουν ασκηθεί με πειθαρχική δίωξη έχουν φτάσει συνολικά με τους 30, μετά και από αυτές τις τέσσερις τελευταίες προσθήκες.

Οι έξι ομάδες στις οποίες ασκείται δίωξη για παράβαση των διατάξεων προκαθορισμένου αοτελέσματος για στοιχηματικούς λόγου με βάση την τελευταία αυτή φουρνιά είναι η Βέροια, ο Πανθρακικός, ο Ηρακλής, ο Αχαρναϊκός, ο Πανσερραϊκός και η Λαμία.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις της Sportradar χειραγωγημένοι είναι οι αγώνες:

Βέροια – Ξάνθη 1-1 (10 Απριλίου)

Πανθρακικός – Ηρακλής 0-3 (10 Απριλίου)

Αχαρναϊκός – Πανσερραϊκός 2-1 (23 Απριλίου)

Πανσερραϊκός – Λαμία 0-2 (26 Απριλίου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 26 ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2015-2016, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΝΕΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ