Στα χέρια ενός γιατρού η… γιατρειά του Εθνικού! Ο Γ. Πασσιάς φαβορί για την προεδρία!!!

Ο μέχρι σήμερα έφορος του μπάσκετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Πασσιάς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού, μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής. Σε αυτό συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες αλλά και οι εκτιμήσεις παραγόντων του συλλόγου.

Άλλωστε ο γνωστός ωτορινολαρυγγολόγος ήταν ο υποψήφιος που πρώτευσε σε σταυρούς στις εκλογές της Κυριακής και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους δεύτερους (ο Πασσιάς έλαβε 40 ψήφους ενώ οι Τελόπουλος και Τοκαμάνης που τον ακολούθησαν είχαν 10 λιγότερες!!!).

Όλοι εκτιμούν ότι η συντριπτική διαφορά υπέρ του καθιστά μονόδρομο και την ανάληψη της προεδρίας, καθώς δείχνει να απολαμβάνει της στήριξης της απόλυτης πλειοψηφίας των μελών του Εθνικού που είχαν δικαίωμα ψήφου, καθώς χαίρει εκτίμησης από όλες τις τάσεις και όλα τα αθλήματα.

Σε κάθε περίπτωση, ως πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος, είναι αυτός που καλείται να κινήσει τις διαδικασίες για την συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ και την κατανομή των αξιωμάτων. «Αυτό θα έχει γίνει το αργότερο μέσα στο προσεχές δεκαήμερο», αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο ThrakiSportS.

Ο ίδιος ο Γ. Πασσιάς αποφεύγει πάντως να αποδεχθεί τα σχόλια που ήδη τον χρίζουν πρόεδρο του ΜΓΣ Εθνικός και διευκρινίζει ότι πρώτα θα συνέλθει το νέο 15μελές διοικητικό συμβούλιο και εκεί θα αποφασιστεί ο πρόεδρος αλλά και το τι θα κάνει κάθε μέλος.

Όλα ωστόσο συγκλίνουν ότι η προεδρία του ιστορικού συλλόγου μετά τις θητείες των Καρυωτάκη, Βουκουρεσλή και για μερικούς μεταβατικούς μήνες του Καραπιπέρη, θα περάσει στα χέρια ενός γιατρού, που θα αναλάβει ως γνώστης του αντικειμένου πρωτίστως να «γιατρέψει» τις ουκ ολίγες πληγές που δημιουργήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ