Νίκη στην Κοζάνη και πρόκριση στα τελικά της Χαλκίδας για τους Δικηγόρους της Ξάνθης!

Με εμφατικό τρόπο εξασφάλισαν την παρουσία τους στα τελικά της Χαλκίδας οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης που κέρδισαν με 3-0 στην Κοζάνη επί της τοπικής ομάδας Δικηγόρων.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας απο το πρώτο μέρος διαφορά δύο τερμάτων χάρις σε τέρματα των Αργυρίου και κεφαλιά του Κεχαγιά, για να έρθει στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Τσιφλίκογλου να διαμορφώσει το τελικό σκορ με κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ.

Πλέον η ομάδα της Ξάνθης μετά την σπουδαία πρόκριση προετοιμάζεται για την παρουσία της στην τελική φάση του πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων που θα γίνει στην Χαλκίδα απο τις 30 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

Για την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης έπαιξαν οι: Εφραιμίδης, Τσιφλίκογλου, Ρούφος, Μπρατίδης, Ντουμπάν, Αργυρίου, Ναθαναηλίδης, Γιαλάογλου, Κιουτσούκ και Πυλαρινός. Ενώ ας αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι οι Παυλίδης (αντί του Ρούφου), Καμανάβης (αντί του Γιαλάογλου) και Πατεράκης (αντί του Πυλαρινού).