Χωρίς τον Τζούριτς αλλά με τους έτερους Εβρίτες αναχωρεί για Τουρκία η Εθνική Ανδρών

Για την Σμύρνη της Τουρκίας θα αναχωρήσει την Τετάρτη (8/6) η αποστολή της Εθνικής Ανδρών που θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά “Izmir Cup” με την συμμετοχή της Τουρκίας, της Ισπανίας και της Εσθονίας.

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε της Εθνικής εν όψει της συμμετοχής της στο World League 2016 (17-19 Ιουνίου στην Κοζάνη και 24-26 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη τα δύο τουρνουά), ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Συγκεκριμένα την αποστολή στην Τουρκία δεν θα ακολουθήσει ο ορεστιαδίτης αρχηγός Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος ανεβάζει σιγά, σιγά ρυθμούς αλλά και οι Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Ζήσης.

Ο Τζιουμάκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν οστικό οίδημα με τους γιατρούς να συνιστούν ξεκούραση και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Ζήσης παρουσιάστηκε στο στρατό και την Παρασκευή ορκίζεται οπότε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του κ. Δρίκου.

Κανονικά θα πάνε οι άλλοι τέσσερις Εβρίτες. Αναλυτικά οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Σμύρνη, όπως ανακοινώθηκαν από την ΕΟΠΕ, είναι οι εξής: Στιβαχτής, Τερζής, Κουμεντάκης, Φράγκος, Πρωτοψάλτης, Ρουμελιωτάκης, Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Παλέντζας, Άκης Ασπιώτης, Δαλακούρας, Γκαράς.

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Πέμπτη 9/6
17:30, Ισπανία – Τουρκία
20:00, Εσθονία – Ελλάδα
Παρασκευή 10/6
17:03, Εσθονία – Τουρκία
20:00, Ελλάδα – Ισπανία
Σάββατο 11/6
17:30, Ελλάδα – Τουρκία
20:00, Ισπανία – Εσθονία