Βαλκανικό Τουρνουά: Στον τελικό της Αλεξανδρούπολης ο ΠΑΟΚ και η σερβική Μάρινακ Νις

Ο ΠΑΟΚ και η Μάσιναν Νις από την Σερβία θα είναι οι δύο ομάδες που στις επτά το βράδυ θα διεκδικήσουν στο Φώτης Κοσμάς το τρόπαιοτου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά την ήττα της με 2-0 από την Ολύμπια Σόφια το πρωί του Σαββάτου, η Μεικτή Θράκης γνώρισε άλλη μία, αυτή τη φορά πιο βαριά από την Μάσινακ Νις με 6-0 το απόγευμα και τερμάτισε στην τελευταία θέση, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τους τελικούς της Κυριακής

Οι Σέρβες με αυτό το σκορ έφτασαν στον τελικό, όπως και ο ΠΑΟΚ. Στον μικρό τελικό που ξεκινά στις 11.οο το πρωί θα αγωνιστούν η Ολύμπια Σόφιας (Βουλγαρία) και η Ναβόμπι Ιάσι (Ρουμανία). Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις επτά το απόγευμα. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής και του Σαββάτου: Ναβόμπι Ιάσι – Μάσινακ Νις 1-1, ΠΑΟΚ – Ολύμπια Σόφια 5-0, Ολύμπια Σόφια – Μεικτή Θράκης 2-0, Ναβόμπι Ιάσι – ΠΑΟΚ 1-1, Μάσινακ Νις – Μεικτή Θράκης 6-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Μάσινακ Νις 4 (Σερβία)
ΠΑΟΚ 4
——————-
Ολύμπια Σόφιας 3 (Βουλγαρία)
Ναβόμπι Ιάσι 2 (Ρουμανία)
——————-

Μεικτή Θράκης 0

Μετά λοιπόν από αυτή τη βαθμολογία η Μάσινακ Νις από τη Σερβία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό (Κυριακή 05/06, 19:00) και η Ολύμπια Σόφια θα κοντραριστεί με το Ναβόμπι Ιάσι για την τρίτη θέση στον μικρό τελικό (Κυριακή 05/06, 11:00).