Στα ημιτελικά στο Primorsko οι BeachBoys – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Με τρεις νίκες και μία ήττα στη φάση των ομίλων οι BeachBoys – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του EBT Primorsko beach handball 2016.

Οι BeachBoys ηττήθηκαν μόνο από τους πρωταθλητές Σερβίας και το μεσημέρι της Κυριακής με αντίπαλο τη δεύτερη ομάδα της Σερβίας στη διοργάνωση θα διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στον τελικό του τουρνουά.

Οι BeachBoys – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ανήκουν πλέον στις κορυφαίες ομάδες της χώρας μας, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι η μοναδική ομάδα που συμμετείχε σε όλα τα τουρνουά στην Ελλάδα και μάλιστα το 2014 ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος, συμμετείχε στο πρώτο Champions Cup στα Gran Canaria και το 2015 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας πως η πορεία της μόνο τυχαία δεν είναι.

Μετά την κατάκτηση του EBT Finals 2016 από τον ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis, τη δεύτερη θέση του Σπάρτακου Goalbet στην ίδια διοργάνωση και την πρωτιά στο Karacho Beach Cup στη Γερμανία, οι BeachBoys εκπροσωπούν το Ελληνικό Beach Handball με επιτυχία σε τουρνουά του εξωτερικού καθώς είναι ήδη στην τετράδα του EBT Primorsko beach handball 2016.