Η Μάρινακ Νις κατέκτησε το Βαλκανικό Τουρνουά της Αλεξανδρούπολης! Λύγισε στα πέναλτι τον ΠΑΟΚ…

Η σερβική ομάδα Μάρινακ Νις κατέκτησε το κύπελλο στο πρώτο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε στην Αλεξανδρούπολη ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης.

Στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς», οι Σέρβες νίκησαν με 4-2 στα πέναλτι τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντως ήταν καλύτερος στον αγώνα και ίσως άξιζε τη νίκη και το τρόπαιο.

Οι παίκτριες της ομάδας της Θεσσαλονίκης είδαν κακώς ένα γκολ να τους ακυρώνεται ως οφσάιντ, προηγήθηκαν στις αρχές του β’ ημιχρόνου αλλά ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα ο τίτλος να κριθεί στα πέναλτι (δεν υπήρχε παράταση).

Την τρίτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε η Ναβόμπι Ίασι από τη Ρουμανία που κέρδισε με 1-0 την Ολύμπια Σόφιας της Βουλγαρίας στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος διεξήχθη το πρωί. Πέμπτη έμεινε μετά τις δυο ήττες του Σαββάτου η Μεικτή Θράκης.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ από τον μικρό και τον μεγάλο τελικό τουρνουά, όπως και τις προηγούμενες ημέρες…