Μπαράζ ανόδου: Τελευταία αγωνιστική με αδιάφορα παιχνίδια (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου, ολοκληρώνεται η διαδικασία. Το πρόγραμμα είναι τέτοιο, που φέρνει τις δυο ομάδες που εξασφάλισαν την περασμένη Κυριακή την άνοδό τους να αγωνίζονται εκτός έδρας και εκείνες που θα παίζουν και τη νέα σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα εντός.

Στο Διδυμότειχο η τοπική Αθλητική Ένωση φιλοξενεί σε ένα καταπονημένο και από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών στάδιο την Δόξα Προσκυνητών. Οι Εβρίτες έχουν αρκετά προβλήματα, λόγω καρτών (Συριτούδης, Σκερλετίδης) ή τραυματισμών (Κουρδάκης), αλλά θέλουν να κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο και η Δόξα Πορσκυνητών, αν και έχει προβιβαστεί, θα έρθει με σκοπό τη νίκη που θα της χαρίσει και την πρωτιά.

Την ίδια ώρα ο Ορφέας Ξάνθης θα ταξιδεύει στην Καβάλα, Εκεί θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή, που από πολλούς χαρακτηριζόταν πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος β φαβορί για την άνοδο, καθώς προερχόταν από ένα πρωτάθλημα που παραδοσιακά ανεβάζει ομάδες στην Γ’ Εθνική. Ο Ορφέας φυσικά και δεν θα είναι αδιάφορος στο παιχνίδι, αλλά έτσι κι αλλιώς ο στόχος έχει επιτευχθεί ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στην Καβάλα ή στο Διδυμότειχο. Με την ομάδα της Ξάνθης να ταξιδεύει στην Καβάλα με τρεις σημαντικές απουσίες τους Γιάννη Καραγκιόζη, Λάζαρο Μαυρόπουλο και Χακή Τζαμπάζ που βρίσκονται στο Σαν Μαρίνο με την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης για το Region’s Cup.

Τα δυο ματς ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Πορσκυνητών και Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης αρχίζουν στις 17;00 και θα μεταδοθούν απευθείας απο το ThrakiSportS…