Μπαράζ ανόδου: Όσα έγιναν στον αγώνα του Ηρακλή Καβάλας με τον Ορφέα Ξάνθης

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρχε το παραμικρό ενδιαφέρον ο γηπεδούχος Ηρακλής Καβάλας πέτυχε άνετη νίκη με 3-0 στο Βερούλειο επί του αδιάφορου Ορφέα Ξάνθης αποτέλεσμα που άφησε χαμόγελα και τους δυο, αφού οι Καβαλιώτες πέτυχαν νίκη γοήτρου, ενω οι Ξανθιώτες παρά την ήττα είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από … μισό αιώνα.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο, προηγήθηκε με τον σκόρερ του Βαλαβανόπουλο στο 10′ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην συνέχεια και απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Ευστρατίου, με κυριότερη ευκαιρία στο 27′ όταν το σουτ του Λαζαρίδη βρήκε την οριζόντια δοκό. Ο Ορφέας απείλησε στο 24′ και στο 41′ αλλα τα σουτ του Μιγγίδη και του Μουμίνογλου αντίστοιχα δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη ο Ορφέας δεν ήταν απειλητικός για την εστία των γηπεδούχων έχοντας μόνο μικροευκαιρίες στο 57′ σε φαουλ του Μουμίνογλου και στο 66′ σε σουτ του Παπαδιώτη, ενω ο Ηρακλής ήταν αποτελεσματικός στις φάσεις που δημιούργησε και συγκεκριμένα στο 65′ σε κεφαλιά του έμπειρου Άγγου από πάσα του Τσοτρα, έκανε το 2-0 και στο 80′ ο νεοεισερχών Ντομί με πλασε από κάθετη πάσα του Βαλαβανόπουλου διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης, Αγγελίδης, Προβατίδης, Χατζηκυριάκου (71` Κιτσώνης), Σπυρίδης (46` Αρτεμίου), Βαλαβανόπουλος, Άγγος (75` Ντομί), Τσότρας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ζώης, Μαλαδένης, Μόσχος, Μακράκης, Λαζαρίδης (57` Ζιγκολάρι), Καραγκιόζης, Χαραλαμπίδης (46` Καρα Αλή), Χιντ, Μιγγίδης (75` Κουτσογιάννης), Μουμίνογλου.