Photos: Οι βόλτες Γκιρτζίκη, Καραβασίλη και Γαβριηλίδη με την Εθνική στο μακρινό Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Πέρα από τον Ξανθιώτη πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας βρίσκονται συνοδεύοντας την Εθνική Ομάδα τόσο ο Αλεξανδρουπολίτης ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης όσο και ο Κομοτηναίος μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Οι τρεις τους βρέθηκαν φυσικά το μεσημέρι του Σαββάτου ώρα Ελλάδος (βράδυ για την Αυστραλία) στο γήπεδο όπου διεξήχθη η αναμέτρηση, στην οποία η Εθνική Ανδρών γνώρισε την ήττα από τα «καγκουρώ» με 1-0. Παράλληλα όμως, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την μεγαλούπολη της Αυστραλίας, συμμετέχοντας τόσο στην βαρκάδα με την Εθνική όπως μαρτυρά η φωτό Γαβριηλίδη και Βούλγαδη με Τοροσίδη και Παπασταθόπουλο, όσο και σε βόλτες στο νυχτερινό Σίδνεϊ με φόντο τους φωτεινούς ουρανοξύστες και την περίφημη όπερα της μεγαλούπολης της Αυστραλίας.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρωταγωνιστεί κυρίως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και λείπει αυτός της ΕΠΣ Έβρου, αλλά μάλλον ο λόγος είναι ότι εκτελεί χρέη… φωτογράφου. Η Εθνική Ομάδα και φυσικά οι παράγοντες που την ακολουθούν την Κυριακή θα μεταφερθούν από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη, όπου το μεσημέρι της Τρίτης θα λάβει χώρα το επόμενο φιλικό Αυστραλίας – Ελλάδας.