Την Κυριακή ο Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Μικρών Κατηγοριών που διοργανώνει ο Πήγασος Ξάνθης

Στα πλαίσια των Γιορτών Νεολαίας Ξάνθης, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης  “ΠΗΓΑΣΟΣ”, που είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργανώνει τον 1ο Διασυλλογικό  Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου Μικρών Κατηγοριών την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 11:00 το πρωί στην Πόλη-Αγορά της Ξάνθης.

Η διαδρομή εκτείνεται κυκλικά μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου, Χρήστου Μπρωκούμη και Μιχαήλ Καραολή, στο νοητικό τρίγωνο «Κεντρική Πλατεία-Πλατεία Μπαλταζτή-Πλατεία Ελευθερίας.». Αμέσως μετά θα διεξαχθεί και ο 1ος Λαϊκός Ποδηλατικός  Αγώνας Ζευγών (γονέας-παιδί). Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

afisa podilatikouΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ « Ο ΠΗΓΑΣΟΣ»  διοργανώνει τον 1ο Διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου Μικρών κατηγοριών τύπου σιρκουί με αποκλεισμό, ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ. Για τις κατηγορίες Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες, Πανκορασίδες και Κορασίδες και OPEN. Στην Open κατηγορία οι διαγωνιζόμενοι τρέχουν σε ζεύγη (γονές με παιδί).

Ημερομηνία: 5 Ιουνίου 2016
Ώρα εκκίνησης: 11:00 π.μ.
Τόπος: Κεντρική Πλατεία της πόλης της Ξάνθης

Διαδρομή: 1.200 μέτρα:

  • Μίνι Μικρά: 4.800 μέτρα (4 στροφές, ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ.)
  • Μίνι Μεγάλα: 6.000 μέτρα (5 στροφές, ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ.)
  • Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες:  8.400 μέτρα (7 στροφές, ώρα εκκίνησης 12.00 μ.μ.)
  • Open (γονέας με παιδί 8 έως 12 ετών): 2.400 μέτρα (2 στροφες, ώρα εκκίνησης 12.30 μ.μ.)

Ο αποκλεισμός γίνεται μέχρι την τελευταία τριάδα που παραμένει για τερματισμό. Χάρτης της διαδρομής και υψομετρικά επισυνάπτονται.

Πρόγραμμα:
9:30 π.μ. – 10.30 π.μ.  Υπογραφές παραλαβή αριθμών
11:00 π.μ. Εκκίνηση αγώνων
13.00 μ.μ. Απονομές

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΡΘΡΟ 1: Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ   διοργανώνει το 1ο Διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου για κατηγορίες Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδων , Πανκορασίδων, Κορασίδων και Λαϊκό Αγώνα OPEN ζευγών (γονέας με παιδί).

ΑΡΘΡΟ 2: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 3: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

ΑΡΘΡΟ 4: Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης του αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2016.
Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX 2541071752 ή στο email: info[at]pegasusxanthi.gr μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016. H δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.

ΑΡΘΡΟ 5: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΑΡΘΡΟ 6: Στον Open Λαϊκό Αγώνα συμμετέχουν ζεύγη με έναν από τους δύο γονείς με παιδί ηλικίας 8 έως 12 ετών. Νικητής είναι το ζευγάρι εκείνο που τερματίζει μαζί στην γραμμή τερματισμού. Επιτρέπονται όλων των ειδών τα ποδήλατα αλλά το κράνος είναι υποχρεωτικό για όλους.

ΑΡΘΡΟ 7: Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται είτε στο site του Συλλόγου http://www.pegasusxanthi.gr στην ειδική φόρμα είτε την ημέρα του αγώνα στο χώρο της Γραμματείας

ΑΡΘΡΟ 8: To κόστος συμμετοχής στον OPEN αγώνα είναι 10,00 € για κάθε ζευγάρι και μπορεί να καταβάλλεται στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 9: Έπαθλα Βραβεύσεις

Για τον Διασυλλογικό Αγώνα:

1ος Χρυσό Μετάλλιο
2ος Αργυρό Μετάλλιο
3ος Χάλκινο Μετάλλιο
4ος,5ος,6ος Αναμνηστικό δίπλωμα

Για τον Λαϊκό Αγώνα OPEN γονέας με παιδί:

1ο Χρυσό Μετάλλιο
2ο Αργυρό Μετάλλιο
3ο Χάλκινο Μετάλλιο

Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής.

 

Материалы по теме:

Μετά την Κροατία πάει με αξιώσεις (και) στο Αζερμπαϊτζάν ο Γιάννης Ταμουρίδης
Μετά την επιτυχημένη παρουσία του Γιάννη Ταμουρίδη και της Synergy Baku στον Γύρο της Κροατίας, σειρά παίρνει ο πρώτος αγώνας-στόχος της χρονιάς που θα ...
Σε τουρνουά Celeb Beach Volley θα αγωνιστεί η Πηγή Δεβετζή για καλό σκοπό
  Η WIN Hellas διοργανώνει την Τετάρτη τουρνουά Celeb Beach Volley για φιλανθρωπικό σκοπό και ανάμεσα στις διασημότητες που έχουν κληθεί να λάβουν μέρους και ...
Άγγιξε την πρόκριση στον τελικό του άλματος στο World Challenge Cup η Παρσαντανιάν!
Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής στην Ανάντια της Πορτογαλίας , οπού μετέχει η 8μελής αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στην οποία ...
Πόλεμος στην Ποδηλασία! Δικαστική απόπειρα να… «μπλοκαριστεί» ο Πήγασος Ξάνθης
  Αίτημα ακύρωσης της τακτικής συνέλευσης και των εκλογών που πραγματοποιούνται σήμερα Σάββατο κατέθεσαν τρία σωματεία της αντιπολίτευσης, το οποίο όμως απορρίφθηκε. Τα σωματεία της αντιπολίτευσης ...
Χάθηκε για την Θράκη από γειτονική πόλη η διοργάνωση του Πανελλήνιου Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων
Δεν θα διεξαχθεί τελικά στην Αλεξανδρούπολη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων - Παγκορασίδων, αν και διεκδικούσε την διοργάνωση ο Δήμος σε συνεργασία με τον ...