Σενάριο Λουτσέσκου για τον πάγκο της… ΑΕΚ μετά το ναυάγιο με τον Μοντανιέ

Το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Μοντανιέ είναι λογικό να προκαλέσει… παρέλαση ονομάτων για τον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία έχει ξεκινήσεια πό το μεσημέρι και από το βράδυ του Σαββάτου περιλαμβάνει και αυτό του ρουμάνου προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου!

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης. Βέβαια, όλα ανεξαιρέτως επισημαίνουν ότι η φημολογία πηγάζει από την Ξάνθη, κάτι που μάλλον ως… ανέκδοτο μπορεί να ειπωθεί, με δεδομένο ειδικά ότι ο Λουτσέσκου δεν βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Θράκη.

Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς τον τελευταίο χρόνο το όνομα του Λουτσέσκου έχει παρελάσει για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ακόμα και για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Είναι επίσης γεγονός ότι κάποιοι στην Ξάνθη του ψαλίδιζαν την καρέκλα τους προηγούμενους μήνες, μέχρι και τον Απρίλιο φάνταζε ως δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θράκης, αλλά τελικά ο Πανόπουλος τα βρήκε μαζί του και οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους και το ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα.

Ακόμα και μετά την ανακοίνωση, ο Λουτσέσκου είχε ακουστεί για ρουμανικές και τουρκικές ομάδες, όχι όμως για ελληνική. Πλέον στο παιχνίδι αυτής της φημολογίας μπήκε και η ΑΕΚ, με τα εν Αθήναις ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι υπάρχει καλή γνώμη στην Ένωση για την δουλειά που έχει κάνει στον πάγκο της Skoda την τελευταία διετία.

Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι», όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αθήνα, δεν επιβεβαιώνουν, προς το παρόν, τίποτα, ενώ είναι δεδομένο πως δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χαλάσουν τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν με τον Χρήστο Πανόπουλο, χάρη στην οποία άλλωστε παίκτες όπως ο Πέτρος Μάνταλος πήγαν στην Ένωση.

Για αυτό και ένα σενάριο που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, εφόσον αληθεύει αυτότο ενδιαφέρον για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έρχεται σε συνεννόηση και διαπραγματεύσεις με τον Χρήστο Πανόπουλο ώστε ενδεχόμενη μετακίνηση του Λουτσέσκου στην ΑΕΚ να γίνει με την συναίνεση του ιδιοκτήτη της Ξάνθης.

Αυτό σημαίνει διαπραγματεύσεις βέβαια. Ο Πανόπουλος έχει πει στο παρελθόν ότι όλα έχουν την τιμή τους, εξηγώντας ότι στην Ξάνθη πωλούται όχι απλά οι παίκτες αλλά ακόμα και η ίδια η ομάδα παρέα με τις εγκαταστάσεις της, αλλά αν καταφέρει να βγάλει χρήματα και από την πρώτη μεταγραφή… προπονητή, αυτή είναι κάτι που θα φανεί και εφόσον συμβεί, θα γράψει ιστορία.