Οι δηλώσεις Κουτρουλού και Καραγκιόζη μετά τον θρίαμβο στην πρεμιέρα του Regions’ Cup και το μήνυμα στην Ελλάδα

Αποστολή στο Σαν Μαρίνο: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Για την σπουδαία εμφάνιση και νίκη στην πρεμιέρα με 4-0 επί του Καζακστάν μίλησαν μετά ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολος Κουτρουλός και ο σκόρερ του δεύτερου γκόλ της Ξανθιώτικης ομάδας, με συμμετοχή όμως και σε άλλα δύο, ο Γιάννης Καραγκιόζης, οι οποίοι πέρα απο τα αγωνιστικά έστειλαν και το δικό τους μήνυμα στην Ελλάδα.

Αρχικά μίλησε στο ThrakiSportS ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολος Κουτρουλός που αναφορικά με το παιχνίδι και αν η νίκη επί των Καζάκων μπορεί να θεωρηθεί ως το πρώτο βήμα που έγινε, σχολίασε: «Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κατόρθωσαν και συνδύασαν την παρθενική εμφάνιση της ομάδας μας, της Ξάνθης, σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση με μια μεγάλη και εκκωφαντική νίκη. Σίγουρα αυτό το 4-0 μας γεμίζει ελπίδες και αισιοδοξία για την συνέχεια, γνωρίζοντας πλέον την ποιότητα και των άλλων δύο ομάδων καθώς είχαμε την τύχη και την ευκαιρία να δούμε το πρώτο κομμάτι του αγώνα του Σαν Μαρίνο με την Ουαλία, θεωρώ άτι είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, η οποία εκτιμώ θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική».

nektarios-koutroulos Για την συνέχεια αναφέρθηκε για το ματς της Κυριακής με την Ουαλία, και αν υπάρχουν σημεία “κλειδιά” για την αναμέτρηση, λέγοντας: «Θεωρώ οτι δεν υπάρχουν σημεία κλειδιά, υπάρχει η δυνατότητα υπάρχει η πεποίθηση και η πίστη για τη νίκη. Υπάρχει ο τρόπος που οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θα διαχειριστούν το παιχνίδι, αν είμαστε σε καλή μέρα εκτιμώ οτι δεν θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα με την ομάδα της Ουαλίας, αν όμως δεν είμαστε αυτοί που πρέπει εκτιμώ οτι θα έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα. Είναι μια ομάδα επικίνδυνοι, μια ομάδα η οποία έχει τεχνικούς ποδοσφαιριστές, αλλά μια ομάδα η οποία δεν είναι καλύτερη απο εμάς».

Τέλος για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στην Ελλάδα, και την Ξάνθη και τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνουν, τόνισε: «Απο την στιγμή που ξεκινήσαμε αυτό το οδοιπορικό κύριο χαρακτηριστικό είναι ο τρόπος με τον οποίο μας στηρίζουν όλοι αυτοί οι οποίοι ενώ είναι τόσο μακριά τους νιώθουμε κοντά μας. Συνεχώς με μηνύματα με τηλέφωνα, με οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας προσπαθούν να μας δείξουν την συμπαράσταση τους, προσπαθούν να μας δείξουν την στήριξη τους. Θέλω να τους αφιερώσω την σημερινή νίκη και να είναι σίγουροι πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

nektarios-karagiozisΑπο την πλευρά του ο επιθετικός της ομάδας Γιάννης Καραγκιόζης, που πρόσφατα πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική με τον Ορφέα Ξάνθης, αναφορικά με την εντυπωσιακή πρεμιέρα της ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης, τόνισε: «Εύκολο δεν είναι τίποτα, εύκολο το κάναμε εμείς, το κάνει ο προπονητής μας, το κάνει η διοίκηση με μεγάλη προσπάθεια, με μεγάλη δύναμη και κόπο μέσα στο γήπεδο. Ετοιμαζόμαστε καιρό για αυτό το παιχνίδι , πήγε πολύ καλά αλλά πλέον κοιτάμε το επόμενο».

Για το τι είχε παραπάνω η ΕΠΣ Ξάνθης σε σχέση με την αντίπαλο της σχολίασε: «Ξέρεις μέσα στα αποδυτήρια κοιταζόμαστε στα μάτια πριν βγούμε στο γήπεδο, βλέποντας τα παιδιά καταλαβαίνεις οτι γυαλίζει το μάτι τους, το θέλουν πάρα πολύ, το θέλουμε πάρα πολύ, με την καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει με τον προπονητή μας, η ομάδα είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και για αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα».

Τέλος ο επιθετικός της ΕΠΣ Ξάνθης που είναι απο τους παίκτες που μετείχε απο την αρχή αυτού του “ταξιδιού” μίλησε για την ψυχολογία της ομάδας αλλά και για την αγάπη που λαμβάνουν απο την Ελλάδα, τονίζοντας: «Είμαι της άποψης πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, παίρνεις το πρώτο ματς ανεβαίνεις ψυχολογικά αλλά απο εκεί και πέρα κοιτάς το επόμενο και συνεχίζεις. Η αγάπη που λαμβάνουμε μας δίνει δύναμη, και μας κάνει να θέλουμε να συνεχίζουμε έτσι για να τους κάνουμε και αυτούς χαρούμενους και υπερήφανους».

Θυμίζουμε ότι την αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο στηρίζουν τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το Caffeine Roastery Superfoods και το επίσης γνωστό στέκι La Terra Brasserie.