Photos: 50 κλικ απο την δεύτερη προπόνηση της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο ενόψει Ουαλίας

Αποστολή στο Σαν Μαρίνο: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην “Casa Del Calcio” και στο γήπεδο οπού θα διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρηση της ΕΠΣ Ξάνθης για την Α’ προκριματική φάση του Regions’ Cup απέναντι στην ομάδα περιφέρειας της Νότιας Ουαλίας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προπόνηση της Ξανθιώτικης ομάδας.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ενωσιακός προπονητής της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης έκανα ανάλυση του αγώνα με το Καζακστάν, τα στοιχεία που του άρεσαν αλλά και όσα δεν του άρεσαν απο την πρεμιέρα της Ξανθιώτικης ομάδας. Στη συνέχεια ακολούθησε χαλάρωμα ειδικά για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Καζάκους.

Οι υπόλοιποι συν τους 9 ποδοσφαιριστές που έχουν ακολουθήσει την αποστολή, παρότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, μετά τις ασκήσεις μετείχαν στο οικογενειακό διπλό, με την συμμετοχή τόσο του κόουτς της ομάδας όσο και των… Γιάννη Δαλακούρα (Γενικός Γραμματέας ΕΠΣ Ξάνθης) και Μπάμπη Κυρλίδη (Ειδικός Γραμματέας ΕΠΣ Ξάνθης). Για την ιστορία, στο οικογενειακό φιλικό η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού κέρδισε με 2-0 τους “κόκκινους” των Δαλακούρα και Κυρλίδη, παρά τις επεμβάσεις του δεύτερου.

Όσον αφορά το ιατρικό ρεπορτάζ, αμφίβολοι ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Ουαλία την Κυριακή (17:00 ώρα Ελλάδας, LIVE ThrakiSportS) είναι οι Πάνος Ζάικος, Στέλιος Τουργαίδης και Στέλιος Κοτζάκελης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού και η συμμετοχή τους θα κριθεί την Κυριακή το πρωί, ανάλογα στην κατάσταση που βρίσκονται.

Θυμίζουμε ότι την αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο στηρίζουν τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το Caffeine Roastery Superfoods και το επίσης γνωστό στέκι La Terra Brasserie.

Δείτε στο ακόλουθο photo story αποκλειστικές εικόνες από την δεύτερη προπόνηση της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο και μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS για διαρκή ενημέρωση, όπως ήδη φανταζόμαστε ότι έχετε αντιληφθεί ότι κάνουμε. Άλλωστε, το ThrakiSportS είναι το μόνο ελληνικό μέσο ενημέρωσης που έχει ακολουθήσει την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης σε αυτήν την ευρωπαϊκή της περιπέτεια…