Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Beach Wrestling η Κομοτηναία Αθηνά Γιαγτζόγλου!!! (+photos)

giagtzoglou-croatia-3Στην κορυφή του κόσμου στο άθλημα της πάλης στην άμμο, στην κατηγορία των 50 κιλών κορασίδων, αναδείχθηκε την Παρασκευή η Αθηνά Γιαγτζόγλου.

Η αθλήτρια του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής και μαθήτρια του 3ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής αναδείχθηκε χρυσή νικήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling, που διεξάγεται στην πόλη Φαζανα της Κροατίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έδειξε απόλυτη κυριαρχία στην συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς μια άλλη συμπατριώτισσά μας, η Χριστίνα Αμπατζή από την Θεσσαλονίκη, ήταν η αντίπαλος της Γιαγτζόγλου στον τελικό και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Τις φωτογραφίες ανέβασε η ίδια το πρωί του Σαββάτου στην προσωπική της σελίδα στο facebook. Δεξιά διακρίνεται στο δεξί μέρος της εικόνας να επιδεικνύει από τη μία το μετάλλιο και με το άλλο χέρι προφανώς να τραβά την φωτογραφία μαζί με την Χρίστινα Αμπατζή, που κρατάει το κύπελλο.

Το Σάββατο διεξάγονται οι αγώνες στις κατηγορίες νεανίδων και εφήβων, όπου θα λάβει μέρος άλλος ένας κομοτηναίος παλαιστής, ο Ιβάν Βίννικ. Συνολικά η Ελλάδα λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση με 23 αθλητές και αθλήτριες.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο προπονητής του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής Θόδωρος Καρυπίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διοργάνωση λαμβάνουν μέρος πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες από όλες τις χώρες του κόσμου.

giagtzoglou-croatia-4