Α2 Γυναικών: Παρελθόν (και) ο Ανέστης Γιαννακόπουλος από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης

Μετά την αποχώρηση του πρώτου προπονητή Ιπποκράτη Δήμιτσα από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Αλεξανδρούπολης, έγινε γνωστό από τον ίδιο ότι παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί και ο βοηθός του Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη Νίκη για λόγους που δεν έχουν σχέση με την αποχώρηση Δήμιτσα. Μάλιστα το διαζύγιο με τον Ανέστη Γιαννακόπουλο δεν αφορά μόνο τη γυναικεία ομάδα, όπου εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή, αλλά και από τις υποδομές και τις ακαδημίες του συλλόγου, όπου η παρουσία του ήταν κομβικής σημασίας για την προσέλκυση και ανάδειξη νέων ταλέντων.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ένα επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο αποχωρεί από την ομάδα της Νίκης μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, όπως όλοι την χαρακτήρισαν. Σε κάθε περίπτωση, μετά από αυτό το διπλό διαζύγιο, η διοίκηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης εδώ και ορισμένες εβδομάδες βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου προπονητή, έχει κάνει τις κινήσεις της και ενδέχεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί το όνομα του ανθρώπου που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου της νέα σεζόν.