Region’s Cup: Πανέτοιμη για την πρεμιέρα με το Καζακστάν η ΕΠΣ Ξάνθης (20:00, LIVE ThrakiSportS)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της Α’ προκριματικής φάσης του Region’s Cup, με τα παιχνίδια του Β’ομίλου να διεξάγονται στο Σαν Μαρίνο, και την πρωταθλήτρια Ελλάδας ΕΠΣ Ξάνθης να κάνει πρεμιέρα απέναντι στην πρωταθλήτρια περιφέρεια του Καζακστάν στις 20:00 ώρα Ελλάδας(19:00 τοπική ώρα).

Οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την επίλεκτη μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης συμπεριλαμβανομένων και των 9 ποδοσφαιριστών που έμειναν εκτός λόγω σφάλματος της ΕΠΟ, τον Ενωσιακό προπονητή Απόστολο Κουτρουλό και τους συνοδούς της αποστολής ξεκίνησαν το ταξίδι για το Σαν Μαρίνο λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Ιουνίου. Έφτασαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μετά απο αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία στα σύνορα στους Κήπους του Έβρου με τις τουρκικές αρχές, αλλά και λόγω της μεγάλης κίνησης που υπήρξε ενώ δεν έλειψαν και τα ευτράπελα στο αεροδρόμιο.

Τελικά στις 12:00 η ώρα το μεσημέρι το αεροπλάνο απογειώθηκε απο την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Μπολόνια. Γύρω στις 13:50 τοπική ώρα (14:50 ώρα Ελλάδας) ώρα Ελλάδας το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Μπολόνια οπού τους περίμενε ο συνοδός της Ελληνικής αποστολής μαζί με την εκπρόσωπο της ΕΠΟ Εύα Δημητριάδου, με το ταξίδι για το Σαν Μαρίνο να ξεκινά λίγο μετά τις 15:30 και να διαρκεί κάτι παραπάνω απο 2 ώρες, με τους Ξανθιώτες να φτάνουν στο ξενοδοχείο “Crocenzi” στις 18:00 τοπική ώρα πάντα.

Στις 19:30 το απόγευμα η 18αδα της ΕΠΣ Ξάνθης αναχώρησε για το γήπεδο «Serra Vale B» οπού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας πριν την σημερινή πρεμιέρα απέναντι στους Καζάκους.

Απέναντι της θα βρεί την ομάδα του Καζακστάν που έχει ταξιδέψει στο Σαν Μαρίνο με 21 ποδοσφαιριστές και 7 άτομα τεχνικό τιμ στο γήπεδο “San Marino Stadium”, ενώ στις 16:00 τοπική ώρα(17:00) το Σαν Μαρίνο θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ουαλίας στο  “Campo Di Montecchio”.

Διαιτητής του αγώνα της Ελληνικής ομάδας θα είναι ο Φενταγί Σαν απο την Ελβετία, με βοηθούς τους Μπεκίμ Ζογκάι(Ελβετία) και Εμιλιάνο Αλμπάνι απο την Ιταλία. Ενώ τέταρτος θα είναι ο Ραφαέλε Ντελβέκιο απο την Ιταλία

Το ThrakiSportS θα βρίσκεται απο νωρίς στο γήπεδο, και θα σας μεταφέρει με ζωντανή ενημέρωση την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και όλα τα παραλειπόμενα.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.