Audio: Οι εκτιμήσεις του Κυριάκου Θωμαΐδη για την εισήγηση υποβιβασμού της Ξάνθης

Πανελλήνια αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη το βράδυ ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ εισηγείται στην αρμόδια δικαστική επιτροπή τον υποβιβασμό της Skoda Ξάνθη με αιτιολογικό ότι έχει ευθύνη για την χειραγώγηση του αγώνα με τον Πανελευσινιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πρώτα η πληροφορία μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM, η ιστοσελίδα του οποίου δημοσίευσε και το σχετικό έγγραφο. Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε στον ραδιοφωνικό αέρα ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του εκπομπές δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Θωμαΐδης, μεταδίδοντας πάντως το ρεπορτάζ του, σημείωσε ότι είναι περίεργο το timing της συγκεκριμένης αποκάλυψης. Κι αυτό διότι ο Χρήστος Πανόπουλος είναι ο επικεφαλής της κίνησης των 11 (η οποία μεταξύ άλλων έχει διατυπώσει προτάσεις όπως η επαγγελματική διαιτησία).

Ο ίδιος επισήμανε ότι δημιουργείται η αίσθηση ότι πρόκειται για εκδικητική ενέργεια από πλευράς του «συστήματος» και προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Ακούστε αναλυτικά τι ανέφερε στον ραδιοφωνικό αέρα ο γνωστός δημοσιογράφος για την υπόθεση…