Β’ Εθνική: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με την Sunlight ανακοίνωσε η Ασπίδα Ξάνθης

Η Ασπίδα Ξάνθης ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT». Πρόκειται για μια εκ των κορυφαίων παραγωγών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στον κόσμο, εταιρεία που έχει το εργοστάσιό της στην Ξάνθη και προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις σε τομείς με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Κατασκευές, Πληροφορική, Έργα Υποδομής και Άμυνα.

«Στα 24 χρόνια δραστηριοποίησής της η SYSTEMS SUNLIGHT έχει αναδειχθεί σε ένα ελληνικό success story, καθώς με κινητήριο δύναμη το υπερσύγχρονο βιομηχανικό συγκρότημα στο Νέο Όλβιο Ξάνθης αναπτύσσει έντονη εξωστρέφεια που αγγίζει το 98% της παραγωγής της και εξάγει σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλον τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, η Εταιρία απασχολεί πάνω από 700 εργαζόμενους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι μόνο στην περιοχή της Θράκης, έχει στο δυναμικό της πάνω από 600 εργαζόμενους, ενώ παράλληλα τονώνει την απασχόληση της περιοχής μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με εκατοντάδες τοπικούς προμηθευτές και εταιρίες. Επομένως, σε μία εποχή έντονης αποβιομηχανοποίησης με υψηλά ποσοστά ανεργίας, επισφραγίζεται η προσφορά της στην Ελληνική κοινωνία και η ενίσχυση της εγχώριας αγοράς εργασίας προσφέροντας στήριξη σε, σχεδόν, 1000 οικογένειες.
Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και γνωστή για τις δράσεις στήριξης που διεκπεραιώνει κατά καιρούς, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα είναι ο βασικότερος χορηγός της ομάδας μας, αποδεικνύοντας την ισοβαρή στήριξη της στον αθλητισμό και στη νεολαία της Ξάνθης. Η Εταιρία θα έχει την κεντρική διαφήμιση στο παρκέ του γηπέδου, τις μπασκέτες και την μπροστινή διαφήμιση στην στολή της ανδρικής μας ομάδας, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας. Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, συμπαραστέκεται στην προσπάθεια της ομάδας μας και ευελπιστούν αυτή η συνεργασία να είναι ορόσημο στις μελλοντικές επιτυχίες μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Ασπίδας.