Τα συγχαρητήρια ομάδων της ΕΠΣ Έβρου σε Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών για την άνοδο

Ανάμεσα στις πολλές συγχαρητήριες ανακοινώσεις που εκδόθηκαν προς τον Ορφέα Ξάνθης και την Δόξα Προσκυνητών για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ξεχώρισαν εκείνες που προέκυψαν από τον Έβρο, που έμεινε χωρίς ομάδα στα εθνικά πρωταθλήματα, αφού η ΑΕ Διδυμοτείχου δεν κατάφερε να ανέβει ενώ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου υποβιβάστηκαν στο τοπικό.

Από την πρώτη στιγμή που κλείδωσε η άνοδος για τις δύο ομάδες, στην σχετική ανάρτηση του ThrakiSportS ανέβηκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση: «ΤΟ Δ.Σ. της Α.Σ. ΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΟΥ και ο διευθυντης της Σχολης ΟΣΦΠ Αλεξ/πολης κος Λογαρας Παναγιωτης ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ την ομαδα του Ορφεα Ξανθης και την ομαδα της Δοξας Προσκυνητων για την ανοδο τους στην Γ’ Εθνικη και προσωπικα τον προπονητη και φιλο της ομαδος της Δοξας κο Γιαννη Κλειτσιώτη. Συγχαρητηρια και καλη επιτυχια στο εργο σας».

Σε ανάλογη ανακοίνωση, μόνο όμως ως προς τους Προσκυνητές και προσωπικά τον Κλειτσιώτη, προχώρησε και η Θράκη Φερών λόγω της σχέσης του τελευταίου με την περιοχή. «Το ΔΣ της Θράκης Φερών συγχαίρει τον συντοπίτη μας Κλειτσιώτη Γιάννη για την εκπληκτική δουλειά του στην ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδος στη Γ’ Εθνική!!».