Photos: 20 κλικ απο την άφιξη της ΕΠΣ Ξάνθης στο ξενοδοχείο της στο Σαν Μαρίνο

Αποστολή στο Σαν Μαρίνο: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, ώρα Ελλάδος, αφίχθη η αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης στο ξενοδοχείο της στο Σαν Μαρίνο. Μετά την προσγείωση στην Μπολόνια και την επιβίβαση στο λεωφορείο, χρειάστηκε ένα ταξίδι περίπου δύο ωρών μέχρι οι παίκτες και οι παράγοντες της ΕΠΣ Ξάνθης να φτάσουν στον προορισμό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο της αποστολής της Ξάνθης είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο έχουν καταλύσει και οι άλλες ομάδες. Από το αεροδρόμιο συνοδεύει πλέον την αποστολή της θρακιώτικης ομάδας και η Εύα Δημητριάδου, εκπρόσωπος της ΕΠΟ, ενώ οι διοργανωτές είχαν φροντίσει ο συνοδός της ελληνικής ομάδας από την πλευρά τους να είναι ένα παιδί που ξέρει λίγα ελληνικά.

Οι παίκτες αμέσως μετά την άφιξή τους, είχαν ένα ελαφρύ γεύμα με σνακ και τακτοποιήθηκαν στα δωμάτιά τους, καθώς μία ώρα μετά την άφιξη είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσουν και πάλι με το πούλμαν για το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής το πρώτο τους παιχνίδι στην διοργάνωση. Εκεί έχει προγραμματιστεί στις 8.30 ώρα Ελλάδος η πρώτη προπόνηση επί εδάφους Σαν Μαρίνο, την οποία φυσικά το ThrakiSportS θα παρακολουθήσει από κοντά και θα καταγράψει σε επόμενη ανάρτηση.

Θυμίζουμε ότι την αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο στηρίζουν τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το Caffeine Roastery Superfoods και το επίσης γνωστό στέκι La Terra Brasserie.

Δείτε στο ακόλουθο photo story αποκλειστικές εικόνες από την άφιξη της αποστολής στο ξενοδοχείο της και μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS για διαρκή ενημέρωση, καθώς άλλωστε είμαστε το μόνο ελληνικό μέσο ενημέρωσης που έχει ακολουθήσει την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης σε αυτήν την ευρωπαϊκή της περιπέτεια…