Photos: Ξεκίνησε το ταξίδι της ΕΠΣ Ξάνθης για το Σαν Μαρίνο! Τα 35 μέλη της αποστολής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη (καθ’ οδόν για… Κωνσταντινούπολη): Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Λίγο μετά τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ξημερώματα Πέμπτης (2/6) ξεκίνησε οδικώς με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης το ταξίδι των επίλεκτων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Ξάνθης, για την Κωνσταντινούπολη αρχικά, και απο εκεί αεροπορικώς για την ιταλική πόλη Μπολόνια και από εκεί πάλι οδικώς για το Σαν Μαρίνο , όπου θα διεξαχθεί η Α’ προκριματική φάση του Region’s Cup.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας αποτελείται απο τους 18 ποδοσφαιριστές που αποτελούν τις τελικές επιλογές (θυμηθείτε ποιοι είναι  με ένα κλικ ΕΔΩ) καθώς και 9 ποδοσφαιριστές που παρότι βοήθησαν η ομάδα της Ξάνθης να φτάσει στον τίτλο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (θυμηθείτε για ποιον λόγο στο ρεπορτάζ που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ). Συγκεκριμένα, στο Σαν Μαρίνο με την υπόλοιπη αποστολή ταξιδεύουν οι Πάρης Κοτόπουλος, Πέτρος Σαρηγιαννίδης, Σάββας Μπαϊρακταρίδης, Κώστας Μπουρλόγλου, Κώστας Κουτσομιχάλη, Χακή Τζαμπάζ, Μαρίνος Ψωμά, Στέλιος Τζαρτάκη και Χάρης Κατσής εενώ δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν για λόγους εργασίας οι Μπάμπης Κυριαζίδης, Αλέξης Μπουνταγκίδης και Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος.

Εκτός απο τος 27 ποδοσφαιριστές, στην αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης μετέχει φυσικά και ο Ενωσιακός προπονητής Απόστολος Κουτρουλός που οδήγησε την ομάδα στην κορυφή, όπως και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, οι δύο αντιπρόεδροι της Ένωσης Γιώργος Τριάνης και Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας, όπως φυσικά και ο Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Μπάμπης Κυρλίδης. Πέρα απο τους 33 που ήδη προαναφέραμε στην αποστολή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης μετέχουν επίσης ο φυσιοθεραπευτής Στράτος Γιαλαμάς, ενώ η εκπρόσωπος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Εύα Δημητριάδου θα είναι αυτή υποδεχτεί την ομάδα στο Σαν Μαρίνο, καθώς βρίσκεται ήδη εκεί από πλευράς ΕΠΟ για να ρυθμίσει τα όποια διαδικαστικά ζητήματα υπάρχουν.

Φυσικά εκτός απο τους 35, την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο ακολουθεί και το ThrakiSportS. Η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της Θράκης οργάνωσε μια ακόμα σημαντική δημοσιογραφική αποστολή και θα βρεθεί όλη την εβδομάδα κοντά στην προσπάθεια των ξανθιωτών ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Το ταξίδι της ΕΠΣ Ξάνθης για το Σαν Μαρίνο ξεκίνησε και το ThrakiSportS ταξιδεύει μαζί με την αποστολή και το καταγράφει στιγμή προς στιγμή! Δείτε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από την αναχώρηση της αποστολής και μέσα από το πούλμαν που την μεταφέρει στην Κωνσταντινούπολη…