Βόμβα! Δημοσιεύματα ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Super League ο Ηρακλής! Μένει ο Πανθρακικός σε αυτήν την περίπτωση…

«Ο Σπύρος Παπαθανασάκης παραμένει άφαντος, η στασιμότητα στο διοικητικό συνεχίζεται, o χρόνος περνά αμείλικτος και σφίγγει ο κλοιός στον Ηρακλή.

Εκτός των υπόλοιπων πρέπει να διευθετηθούν οφειλές σε ΙΚΑ-εφορία και τρίτους, ενώ τις επόμενες ημέρες η Super League επικυρώνει τη βαθμολογία και αμέσως μετά οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα.

Είναι κάτι που απαιτεί χρήματα, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στο ταμείο και υπό την διοικητική ηγεσία Παπαθανασάκη φαίνεται πως δεν θα βρεθούν». Αυτά αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Metrosport της Θεσσαλονίκης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι νέες εξελίξεις δημιουργούν νέα χαραμάδα για παραμονή του Πανθρακικού στην Super league. Όσο δεν επικυρώνεται η βαθμολογία, αν ο Ηρακλής ξεκαθαρίσει πιο πριν ότι δεν προτίθεται ή αδυνατεί να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, η ομάδα που θα πάρει την θέση του θα είναι η προτελευταία της βαθμολογίας, άρα ο Πανθρακικός.

Αν ωστόσο μέχρι τότε έχει επικυρωθεί η βαθμολογία και οι συγκεκριμένες εξελίξεις ακολουθήσουν, τότε ο Πανθρακικός θα υποβιβαστεί οριστικά, όπως επιβάλει η βαθμολογική του κατάταξη, ενώ τυχόν κενή ή κενές θέσεις θα κληθούν να καλύψουν οι επιλαχόντες από την Football league…