To ThrakiSportS ταξιδεύει (και) στο Σαν Μαρίνο! Κοντά στην προσπάθεια της ΕΠΣ Ξάνθης για το Region’s Cup

Αναχωρεί τα ξημερώματα της Πέμπτης η Μεικτή Ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης και μαζί θα ταξιδέψει και το ThrakiSportS!!! Ο συντάκτης του Νεκτάριος Αμποβιανίδης θα βρεθεί όλη την εβδομάδα κοντά στην προσπάθεια των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΣ Ξάνθης θα συμμετάσχει στον A’ προκριματικό γύρο του Region’s Cup μετά την κατάκτηση του σχετικού τίτλου στην Ελλάδα, όπου απέκλεισε διαδοχικά τις ΕΠΣ Κοζάνης, Θράκης και νίκησε στον τελικό την ΕΠΣ Εύβοιας. Το ThrakiSportS που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά στην προσπάθεια των ερασιτεχνών παικτών της Ξάνθης, θα βρίσκεται κοντά τους (και) στο Σαν Μαρίνο και θα μεταδίδει από εκεί όλα όσα συμβαίνουν.

Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε απευθείας όλους τους αγώνες, πλούσια ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από όλες τις αναμετρήσεις, αλλά και το κλίμα στην ελληνική αποστολή κατά την διάρκεια του ταξιδιού της αλλά και της παραμονής της στο Σαν Μαρίνο μέσα από καθημερινές ανταποκρίσεις.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο.

Πρόκειται, πρώτον, για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, και στο κατάστημα της ACS στην Τσιμισκή 10Δ και στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 και στο 6932613213. Το όχημά σας αξίζει τα καλύτερα ελαστικά, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή για την πόλη της Ξάνθης.

Επίσης μας στηρίζει το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει ό,τι ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης(Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Μαζί μας, τέλος, είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Τους ευχαριστούμε πολύ. Το ταξίδι αρχίζει! Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS για την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και από το Σαν Μαρίνο…