Τελείωσε η Skoda από Ξάνθη και Πανόπουλο! Αλλαγή σελίδας και αποκαλυπτήρια νέου ονόματος…

Είναι πλέον οριστικό και τελεσίδικο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η Skoda Ξάνθη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντριάν Λουσέρο ήταν η τελευταία που εμφανίστηκε το Skoda δίπλα στο Ξάνθη. Από 1ης Ιουνίου η Skoda τερμάτισε την συνεργασία της με την Βιαμάρ και τον Πανόπουλο, άρα και με την Ξάνθη. Μοιραία και η Ξάνθη τερματίζει την συνεργασία της με την Skoda. Και η αποκάλυψη έρχεται από την ίδια την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Όποιος πληκτρολογήσει από το βράδυ της Τετάρτης στο http://www.skodaxanthifc.gr  διαπιστώνει ότι η επίσημη ιστοσελίδα της ξανθιώτικης ΠΑΕ έχει κατέβει. «Site off-line», αναφέρεται αλλά παράλληλα, πλέον δεν γράφει ότι είναι ένα site της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αλλά της… Xanthi FC. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Είναι προφανές ότι πλέον απομένει λίγος χρόνος για τα… αποκαλυπτήρια νέου site και νέου ονόματος.

Η αντίστροφη μέτρηση για αυτήν την κίνηση είχε ξεκινήσει από πέρυσι τέτοια εποχή, όταν είχε γίνει γνωστό ότι επέρχεται διαζύγιο της Βιαμάρ με την Skoda. Τότε βέβαια, γνωρίζαμε ότι αυτό το διαζύγιο θα επέλθει μέσα στον 2017, αλλά φαίνεται ότι αυτό έχει ήδη επέλθει με την έλευση του καλοκαιρού. Και την απάντηση δίνει ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, όχι από την Skoda ή την Βιαμάρ, αλλά από τη νέα εταιρεία που αναλαμβάνει την αντιπροσωπία της Skoda στην Ελλάδα.

Ποια είναι αυτή; Η Kosmocar Α.Ε. επίσημος εισαγωγέας του Ομίλου Volkswagen, που «από σήμερα 1ης Ιουνίου 2016 αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Škoda στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επιτυχημένης της συνεργασίας με τον Όμιλο Volkswagen τα τελευταία 46 χρόνια».

«Σε συνεργασία με την Kosmocar Α.Ε., θα ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας και την παροχή υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο Werner Eichhorn, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Škoda για Πωλήσεις και  Μάρκετινγκ και συμπλήρωσε: «H Kosmocar A.E. είναι μια πολύ αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία και ως εκ τούτου ο καλύτερος δυνατός συνεργάτης».

Στην ανακοίνωση, τονίζεται ότι από την 1η Ιουνίου η Škoda θα ενισχύσει τη θέση της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτων σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε., η οποία έχει αποδεδειγμένα μια μακροχρόνια κι επιτυχημένη  συνεργασία με τον Όμιλο Volkswagen.

«Στα επόμενα χρόνια, η μάρκα θα αναπτύξει την γκάμα των αυτοκινήτων της με γοργούς ρυθμούς ενσωματώνοντας μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα. Στόχος του Τσέχου κατασκευαστή αυτοκινήτων είναι η σταθερή αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα», καταλήγει η ανακοίνωση.