Φιλική ήττα των Παλαίμαχων της ΑΕ Κομοτηνής στην Βουλγαρία

Φιλική ήττα με 2-0 γνώρισαν οι Παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής σε φιλική συνάντηση που διεξήχθη στο Ντιμίτροβγκραντ της Βουλγαρίας απο την ομώνυμη ομάδα Παλαιμάχων της πόλης.

Ο αγώνας, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Περισκόπιο”, έγινε στο γήπεδο της πόλης Ντιμίτροβγκραντ η οποία διαθέτει ένα γήπεδο προδιαγραφών Α΄ Εθνικής και αυτό γιατί η ομάδα της πόλης αγωνίστηκε επί σειρά ετών σε όλες τις κατηγορίες της Βουλγαρίας. Ο αγώνας έληξε με νίκη των γηπεδούχων με τέρματα 2-0. Η Βουλγαρική ομάδα διέθετε στις τάξεις παίκτες ποιοτικούς και αρκετά μικρότερους σε ηλικία.

Η ομάδα της Κομοτηνής θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη αν προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 1-0 ισοφάριζε με τον Πετρίδη ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε δυο φορές να τον νικήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να αντισταθεί καθόλου, διότι από την μια η κούραση του ταξιδιού σε συνδυασμό με τον μεγάλο αγωνιστικό χώρο και την ζέστη που επικρατούσε (30 βαθμοί)και από την άλλη του ότι δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες για να παίξουν, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που άλλαξαν σχεδόν όλη την ομάδα τους.

Με την ομάδα της Ντιμίτροβγκραντ αγωνίστηκε και ο Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μαζί με αρκετούς συμβούλους και όλη την ομάδα μας παρέθεσαν γεύμα στην ομάδα της Κομτοηνής.

Η ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής υπο τις οδηγίες του κόουτς Παπάζογλου αγωνίστηκε με τους με τους: Τσομπανγιοβάνη, Ματζίρη, Πετρά, Καζάκη, Μάρκογλου, Γεωργιάδη, Χατζόπουλο, Μηλιατζόπουλο Π, Πετρίδη, Μπόζη Τ. Μηλιατζόπουλο Γ. Έπαιξαν και οι Ζαφειρίου, Κουλαξίδης, Χρήστο Ιβάνοβ.