ΕΣΠΕΘΡ: Τεράστια μεταγραφή για τον Άθλο Ορεστιάδας! Εξασφάλισε τον αρχηγό του ΑΟΟ!!!

Σε μια μεγάλη μεταγραφή προχώρησε ο Άθλος Ορεστιάδας. Ο νεοσύστατος σύλλογος της Ορεστιάδας, που έχασε στις λεπτομέρειες των μπαράζ την άνοδό του στην Α2 Ανδρών, ανακοίνωσε την απόκτηση του Θοδωρή Χουσίδη ο οποίος αποτέλεσε έναν εκ των αρχηγών του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας την περασμένη χρονιά.

Η μεταγραφή δείχνει προφανώς τις προθέσεις της διοίκησης του Άθλου να παραμείνει η ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό τη φετινή χρονιά. Άλλωστε. η αξία και εμπειρία του Χουσίδη είναι αδιαμφισβήτητη και μένει να φανεί αν ακολουθούν και άλλες, ποιες θα είναι αυτές και πόσο μεγάλη αίσθηση θα προκαλέσουν.

xousidis-athlos02Η ανακοίνωση του Άθλου αναφέρει τα εξής:

«Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άθλου Ορεστιάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο αθλητής Χουσίδης Θεόδωρος αθλητής και αρχηγός του Α.Ο.Ορεστιάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με εμπειρία στην Α1 και την Α2 εθνική κατηγορία.

Ο Άθλος Ορεστιάδας μπήκε δυναμικά στον χώρο των μεταγραφών με την απόκτηση του Χουσίδη Θεόδωρου με την προοπτική του να πρωταγωνιστήσει και την νέα αγωνιστική περίοδο και με το βλέμμα στην Α2.

Ο Άθλος Ορεστιάδας θα συνεχίσει την ενίσχυση του με αθλητές έμπειρους και ταλαντούχους τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.Καλωσορίζουμε τον Χουσίδη Θεόδωρο στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας».