Επιτυχημένη παρουσία των μικρών αθλητών του ΣΑΕΦΑ Ροδόπης στο 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαϊου το 2ο ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης σε κόκκινο και πορτοκαλί γήπεδο στην πόλη των Σερρών με διοργανωτή τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 4 γήπεδα green set και συμμετείχαν 111 αθλητές και αθλήτριες από τις οποίες 55 στο κόκκινο γήπεδο και 56 στο πορτοκαλί, ηλικίας 5 έως 10 ετών, από όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Ακαδημία τένις του ΣΑΕΦΑ Ροδόπης συμμετείχε με τρεις αθλητές, δύο κορίτσια την Ραφαηλία Γιανναράκη και την Νικολέτα Κιοσσέ κι ένα αγόρι τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Οι αθλητές/τριες του συλλόγου έπαιξαν δυναμικά και με αυτοπεποίθηση κερδίζοντας επάξια το χρυσό μετάλλιο.

«Συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, ενώ ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας τένις του συλλόγου μας να έχουν υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες στο ομορφότερο άθλημα του κόσμου ΤΟ ΤΕΝΙΣ!!!» σημειώνει ο Σύλλογος σε γραπτό του μήνυμα.

Παράλληλα ο Σύλλογος συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του και τον μήνα Ιούνιο με δύο ακόμη τουρνουά:
1) στις 11 και 12 Ιουνίου 2016 μεταξύ της Ακαδημίας τένις του ΣΑΕΦΑ Ροδόπης και του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν παιχνίδια με κόκκινη, πορτοκαλί και πράσινη μπάλα και θα διεξαχθούν στα 4 γήπεδα του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.
2) 3ο ενωσιακό πρωτάθλημα κόκκινο πορτοκαλί γήπεδο επίσης στα 4 γήπεδα του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής στις 25 Ιουνίου 2016.

Επίσης ο ΣΑΕΦΑ Ροδόπης ανακοινώνει ότι:

1) τα παιδικά τμήματα τένις θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους κανονικά και τον μήνα Ιούνιο.
2) τα τμήματα ενηλίκων θα συνεχίσουν και τον μήνα Ιούνιο και Ιούλιο.
3) τμήματα αρχαρίων ή προχωρημένων για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου θα πραγματοποιούνται κατά τον μήνα Ιούνιο και Ιούλιο.