Photos: 70 κλικ απο την απονομή του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας στον Αετό Τοξοτών

Γιορτινή ημέρα για τον Αετό Τοξοτών η σημερινή(30/5), καθώς μετά το πέρας της αναμέτρησης με την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ), ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή της Γ’ κατηγορίας το οποίο κατέκτησε η ομάδα των Τοξοτών αήττητη.

Την απονομή της τίτλου πραγματοποίησαν οι αντιπρόεδροι της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης και Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, o Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας και το μέλος της Ένωσης Αθανάσιος Κατσαρός. Ενώ στην απονομή το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου όπως και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Τοπείρου Μπάμπης Σπυριδόπουλος, που πριν την έναρξη του αγώνα τίμησαν τον προπονητή της ομάδας του Αετού Τοξοτών Μάκη Σπυριδόπουλο όπως και όλο το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου των Τοξοτών που αποτελεί ομάδα του Δήμου Τοπείρου.

Η χαρά των παικτών και των φίλων της ομάδας των Τοξοτών ήταν μεγάλη και απολάμβαναν κάθε λεπτό της απονομής ενώ με το που σηκώθηκε η κούπα απο τον αρχηγό του Αετού Στέφανο Καουσλίδη ξεκίνησε το γλέντι, με τους παίκτες να σηκώνουν στα… ουράνια τον προπονητή της ομάδας και στην συνέχεια ακολούθησε φαγοπότι με εκλεκτούς μεζέδες και σουβλάκια.