Photos: 40 κλικ από τη νικηφόρα πρόβα τζενεράλε της ΕΠΣ Ξάνθης στους Τοξότες πριν το ταξίδι για το Σαν Μαρίνο

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά της η μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης που την Πέμπτη το πρωί θα ταξιδέψει μέσω Κωνσταντινούπολης για την Ιταλική Μπολόνια και απο εκεί για το Σαν Μαρίνο οπού θα μετέχει στην Α’ προκριματική φάση του Region’s Cup εκπροσωπώντας την Ελλάδα ως πρωταθλητές.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού αγωνίστηκε στο γήπεδο Τοξοτών απέναντι στον πρωταθλητή της Γ’ κατηγορίας Αετό Τοξοτών, στην αναμέτρηση φιέστα για τους γηπεδούχους καθώς ακολούθησε η απονομή του τίτλου(θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση), με τους επίλεκτους παίκτες της μεικτής Ξάνθης να κερδίζουν με 3-1.

Τα τέρματα για την Μεικτή της ΕΠΣ Ξάνθης πέτυχαν οι Κονωνάς με πέναλτι, Χακή Τζαμπάζ με σουτ και Παπαδημητρίου με πέναλτι στο φινάλε του αγώνα, ενώ για τον Αετό Τοξοτών είχε μειώσει σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μπάρμπας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο βετεράνος διαιτητής και τιμ μάνατζερ της Skoda Ξάνθη Γιώργος Κασναφέρης έχοντας ως βοηθούς του δύο ιστορικές σφυρίχτρες της ΕΠΣ Ξάνθης, τους Στέφανο Δρασκέλη και Γιώργο Κωνσταντινίδη.

Για την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης που θα αναχωρήσει την Πέμπτη για Σαν Μαρίνο ο Απόστολος Κουτρουλός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Ρούφο, Μυλωνά, Πελτεκίδη, Κουτσογιάννη, Τζαρτάκη, Καραπαζαρλή Χακή Τζαμπάζ, Κονωνά, Σαρηγιαννίδη Π., Μπουρλόγλου, Κοτόπουλο. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Παράσχου, Σαρηγιαννίδης Αλ., Τερζάκης, Αλί Γκιουνγκιόρ, Τουργαίδης Κ., Παπαδημητρίου, Κωφίδης.

Για τον Αετό Τοξοτών ο Μάκης Σπυριδόπουλος ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Μπαρέτα, Τσουκαλά Αγγ.(του Μ.), Τιφτίκη, Τσουκαλά Αγγ.(του Χ.), Αραβίδη, Μπάρμπα, Ντάρ Φιράτ, Πρίτζο, Μαστανιανίδη, Ζωσιμίδη, Καουσλίδη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μπαξεβανίδης, Ρογίζας, Αναστασουλάκης, Μαρκόπουλος, Ταχτσίδης, Ιωαννίδης, Αλί Χουσείν, Αναστασιάδης, Γερνάς, Τουρουτζίδης, Σαββίδης