Ωραίο θέαμα και έξι γκολ στο ιστορικό φιλικό των Παλαιμάχων της Ασπίδας και του ΑΟ Ξάνθης (+photos)

Την ευκαιρία να θυμηθούν τις παλιές καλές εποχές είχαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ και της Ασπίδας Ξάνθης στο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Ασπίδας, με το… νεανικό σύνολο του Νίκου Κριεζή να κερδίζει με 4-2 των παλαιμάχων της Ασπίδας Ξάνθης.

Για την ιστορία τα γκολ για την ομάδα του ΑΟΞ πέτυχαν οι Δημήτρης Αβραμίδης, Νίκος Κεχαγιάς, Χρήστος Μαλαδένης και Μάκης Σαμαράς, ενώ για την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης σκόραραν οι Πάρης Σερνισλίδης και Γιώργος Πιστικός. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως σε… διπλό ταμπλό αγωνίστηκε ο Σάκης Καρασερίδης που ξεκίνησε με τους παλαίμαχους του ΑΟΞ και ολοκλήρωσε τον αγώνα με την φανέλα της Ασπίδας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο βετεράνος διαιτητής Δημήτρης Σάββογλου.

Για τους Παλαίμαχους του ΑΟΞ ο Νίκος Κριεζής ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Μουστάκη, Καρασερίδη, Φεράτογλου, Ανθόπουλος, Ματζαρίδης, Κουρής, Δημητριάδης, Μαλαδένης, Κεχαγιάς, Σαμαράς Μ., Αβραμίδης Δ. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Σαμαράς Χρ., Μουξιός, Μοσχίδης, Πασβάντης, Τσαλίκης και Φανουράκης.

Για τους Παλαίμαχους της Ασπίδας που μετά την επαναδραστηριοποίηση τους είναι στην τελική ευθεία για ανεύρεση προπονητή, ξεκίνησαν με τους: Αθανασίου, Γερασιμίδη, Τσαούση, Λαμπρινάκη, Κοτζακελίνη, Κουμουλίδη, Ζυγρίδη, Ευθυμιάδη, Κουτσογιάννη, Πιστικό, Σουρουτζίδη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Γεωργακόπουλος, Καμίνης,Ουσταμπασίδης, Χατζημωϋσιάδης, Σιλάιδος, Δαγκλής, Σερνισλίδης, Μπίκος και Καρασερίδης.