Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό η… αποχώρηση Δαρίδη από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί και πάλι ο Άκης Δαρίδης. Ο Εβρίτης λίμπερο μετά από μία χρονιά στον Μίλωνα και τρεις χρονιές στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, επιστρέφει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό για να αντικαταστήσει τους Πολυχρονιάδη και Μπούρα.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την επιστροφή Δαρίδη με τον 25χρονο άσο να δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του νέου του συλλόγου. Μάλιστα, στο σχετικό δελτίο τύπου φιλοξενούνται και οι πρώτες δηλώσεις του Αλεξανδρουπολίτη λίμπερο ως παίκτη του τριφυλλιού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου και αποδέχτηκα με μεγάλη ικανοποίηση την πρόταση του Συλλόγου για συνεργασία. Γνωρίζουμε όλοι ποιους στόχους πρέπει να έχει μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού και από την πρώτη ημέρα οφείλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τους πετύχουμε», τόνισε αρχικά.

Ο Ακης Δαρίδης συμπλήρωσε: «Σε ό,τι αφορά τον κόσμο της ομάδας, είχα ζήσει και την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκα στο Σύλλογο πόσο κοντά βρίσκεται στην ομάδα και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί μέσα στο γήπεδο και μακάρι να είναι και φέτος στο πλευρό μας διότι τον χρειαζόμαστε για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση απόκτησης του Δαρίδη δεν ξέχασε να ευχαριστήσει δημόσια τους Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και Αλέξανδρο Μπούρα, για τη συνεργασία. «Τόσο η αγωνιστική, όσο και η εξωαγωνιστική προσφορά τους στην ομάδα ήταν ανεκτίμητη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι» που δεν ξέχασαν το δίδυμο των λίμπερο που είχαν τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά με τον Δαρίδη πλέον στην σύνθεσή τους είναι φανερό ότι ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών τους.