Photos: Οι Θρακιώτες που έζησαν μέσα στο Σαν Σίρο την 11η στέψη της Ρεάλ ως πρωταθλήτριας Ευρώπης

Η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε στην διαδικασία των πέναλτι την Ατλέτικο, στον μεγάλο τελικό του φετινού Champions League και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 11η φορά στην ιστορία της. Τον τελικό, που προσέλκυσε στο Σαν Σίρο του Μιλάνου τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής υφηλίου, έζησαν δισεκατομμύρια φίλαθλοι μέσα από τις τηλεοράσεις τους, αλλά ορισμένοι τυχεροί από την εξέδρα. Ανάμεσά τους και ορισμένοι Θρακιώτες.

Λόγω θέσης, στο Μιλάνο αναμενόταν να βρεθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης. Ωστόσο από την Ξάνθη βρέθηκε μια ακόμα μεγάλη παρέα. Ανάμεσά τους, ο «έμπειρος» πλέον σε τελικούς Ανδρέας Γκλαβίνης, πρώην πρόεδρος του Παύλου Μελά Κουτσού, ο οποίος είχε βρεθεί και στον περσινό τελικό Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους στο Βερολίνο και μάλιστα είχε τότε κατά τύχη πέσει επάνω στον… μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, έξω από το γήπεδο.

Ο Γκλαβίνης κατάφερε να βρεθεί και φέτος στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Φορώντας μάλιστα καπέλο της Ρεάλ και κρατώντας τα αναμνηστικά του τελικού κασκόλ αλλά και μια ρέπλικα του τροπαίου, πόνταρε με φόντο το Τζουζέπε Μεάτσα. Πιο πριν, έξω από το γήπεδο, είχε σπεύσει για μια selfie με μια μεγάλη παρέα από την Ξάνθη που επίσης βρέθηκε στο γήπεδο, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Βασίλης Γιανναρος, Γιώργος Αρσένης και ο ποδοσφαιριστής του Παύλου Μελά Κουτσού Χρήστος Μπάτζιος.

Στο Μιλάνο επίσης επρόκειτο να βρεθεί ο πρόεδρος του Άρη Πετεινού Φίλιππος Παραστατίδης. Δεν αποκλείεται όμως να υπήρχαν και άλλοι θρακιώτες φίλαθλοι, άλλωστε όπου και αν ψάξουμε, στα μεγάλα γεγονότα αποδεικνύεται ότι πάντα έναν θρακιώτη τον βρίσκουμε, όπως φάνηκε και στον προηγούμενο ευρωπαϊκό τελικό, αυτόν του Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Λίβερπουλ, όπου αποκαλύφθηκε ότι ο άνθρωπος που σήκωσε την ελληνικής σημαία στην εξέδρα μετά το τρίτο τέρμα των Ισπανών ήταν ο (επίσης ξανθιώτης) Πόλυς Φωτιάδης.

ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ή ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS@YAHOO.GR Ή ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ…