Μπαράζ Ανόδου: Κρίσιμη στροφή με Ορφέα Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών και Ηρακλή Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ, με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου να είναι απο τα πλέον κομβικά που ίσως ξεκαθαρίσουν κατά πολύ την κατάσταση, ενώ πολύ πιθανό να έχουμε απο σήμερα(29/5) την πρώτη τουλάχιστον ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στην Ξάνθη ο πρωτοπόρος Ορφέας Ξάνθης μετά το διπλό στο Διδυμότειχο επί της ΑΕΔ βρίσκεται στην κορυφή με 9 βαθμούς και μισό βήμα απο το να γράψει ιστορία και να επιστρέψει μετά απο αρκετά χρόνια σε Εθνικά πρωταθλήματα (θυμηθείτε ΕΔΩ), απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης η Δόξα Προσκυνητών που μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της και το 2/2 μετράει δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες και πάει στην Ξάνθη με την ελπίδα να αντιστρέψει την κατάσταση χωρίς όμως τον αρχηγό της Νίκο Τρίχα (θυμηθείτε το γιατί ΕΔΩ).

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου στην Καβάλα ο Ηρακλής Καβάλας θα υποδεχτεί την ΑΕ Διδυμοτείχου σε μια αναμέτρηση που έχει πάρει χαρακτήρα τελικού. Οι γηπεδούχοι μετά την εκτός έδρας νίκη στην Κομοτηνή επί των Προσκυνητών μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης της ανόδου, και ενόψει του σημαντικού αγώνα με την ΑΕΔ προχώρησαν σε κάλεσμα του κόσμου της Καβάλας για να τους βοηθήσει στην προσπάθεια τους (θυμηθείτε ΕΔΩ). Απο την άλλη η ΑΕ Διδυμοτείχου προέρχεται απο την εντός έδρας ήττα απο τον Ορφέα και παρά την κακή ψυχολογία πάει με πίστη στην Καβάλα για θετικό αποτέλεσμα, ενώ για άλλο ένα ματς δεν θα παίζει μόνη καθώς αναμένεται οι φίλοι της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών για ακόμη ένα ματς (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Την αναμέτρηση στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη ορίστηκε να διευθύνει ο Φώτης Φωτιάδης της ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Δημήτρη Γκαϊταντζή και Χρήστο Κρυωνά της ΕΠΣ Σερρών. Ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Πέτρος Δροσινός της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Ενώ στον τελικό του «Βερούλειου» Καβάλας ορίστηκε να διευθύνει ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Νίκο Συμεωνίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Ιωαννίδης της ΕΠΣ Σερρών.

Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ τα δεδομένα που υπάρχουν στην μάχη της ανόδου, ποιός έχει το πλεονέκτημα και τι ψάχνουν οι υπόλοιποι στα πιο αμφίρροπα μπαράζ των τελευταίων χρόνων, ενώ με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να θυμηθείτε τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμιών.

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17:00 με το ThrakiSportS πιστό στο ραντεβού του, να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη όλων των αγώνων των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική των πρωταθλητών των ΕΠΣ του 1ου ομίλου. Συντονιστείτε…