Η αποστολή της Μεικτής Θράκης για το Βαλκανικό Τουρνουά της Αλεξανδρούπολης

Την ευκαιρία να δουν το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής της επίλεκτης ομάδας της Μεικτής Θράκης που θα αγωνιστεί στο σπουδαίο Βαλκανικό τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ασπίδας για το τουρνουά που διοργάνωσαν οι Βασίλισσες Θράκης (θυμηθείτε το ρεπορτάζ και το φωτορεπορτάζ του τουρνουά με ένα κλικ ΕΔΩ).

Το Βαλκανικό τουρνουά Γυναικείου ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη απο τις 3 έως και τις 5 Ιουνίου με τη συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Έβρου και φυσικά του οικοδεσπότη ΑΟ Θράκης.

Την Μεικτή Ομάδα της Θράκης αποτελούν για 1η φορά αθλήτριες από ομάδες που συμμετέχουν στην Α΄,Β΄, και Γ΄ Εθνική Κατηγορία, με το τεχνικό δίδυμο των Πασχάλη Ζαπαρτίδη και Ευαγγελίας Βαλασούδη να επιλέγουν παίκτριες και απο τις τρεις ομάδες της Θράκης, δηλαδή την Ροδόπη ’87 , τις Βασίλισσες Θράκης, και τον Α.Ο. Θράκης, αλλά και παίκτριες των Αμαζόνων Δράμας οι οποίες ωστόσο δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.

Στην κεντρική φωτογραφία μπορείτε να δείτε τις 16 παίκτριες απο τα τρία σωματεία της Θράκης, λείπουν τα κορίτσια των Αμαζόνων Δράμας που δεν βρέθηκαν στην Ξάνθη και θα γίνουν γνωστές σε επόμενη ανάρτηση, που αποτελούνται απο 6 παίκτριες της Ροδόπης ’87, 6 της Βασίλισσας της Θράκης και 4 απο την ομάδα του ΑΟ Θράκης.

Από την ομάδα της Ροδόπης ’87 στην Μεικτή Θράκης θα αγωνιστούν οι: Μαρία Ζαχαριά, Σωτηρία Γιαμπούρη, Κατερίνα Λισγάρα, Έρικα Τσουκαλά, Βίκυ Περιβολοπούλου και Ανθούλα Πατεράκη. Απο τις Βασίλισσες στην Μεικτή Θράκης θα αγωνιστούν οι: Ζωή Βλάχου, Ελισάβετ Ναλμπάντη, Ευαγγελία Κατσαρού, Σέβη Μετοικίδου, Σοφία Ευθυμιάδου και Τασία Λαζαρίδου. Ενώ απο την ομάδα του ΑΟ Θράκης στην αποστολή της Μεικτής Θράκης θα είναι οι: Δήμητρα Σεβδαλή, Γιώτα Καρυώτη, Άννα Φώτη και Βαρβάρα Ντεφίδου.

Πέρα απο την Μεικτή Θράκης στο τουρνουά θα μετέχουν επίσης ο νταμπλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ, η Ρουμάνικη “CS NAVOBI IASI”, η Βουλγάρικη “FC OLYMPIA SOFIA” και η Σέρβικη “ZFK MASINAC NIS”.