Προηγήθηκαν αλλά έχασαν τη νίκη στο… τσακ οι Δικηγόροι της Ξάνθης στο ντέρμπι κορυφής με Γιάννινα

Σε αγωνία θα συνεχίσουν να βρίσκονται μέχρι το φινάλε όπως δείχνουν τα πράγματα οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης που έμειναν στην ισοπαλία με την ομάδα του Δ.Σ. Ιωαννίνων στο ντέρμπι κορυφής για την 8η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δικηγόρων του 3ου προκριματικού ομίλου.

Η αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ξάνθη και το γήπεδο της Φελώνης ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν καλές στιγμές. Η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 53′ όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε παράβαση σε ανατροπή εντός περιοχής με τον Νίκο Κεχαγιά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 1-0. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα φτάσουν σε μια σπουδαία νίκη που θα τους έφερνε στην κορυφή του ομίλου και στα τελικά που θα γίνουν στην Χαλκίδα στο 88′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά κατάφεραν αν ισοφαρίσουν και να διαμορφώσουν το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης στα εναπομείναντα λεπτά.

Πλέον οι Ξανθιώτες έφτασαν τους 16 βαθμούς, και ευελπιστούν σε γκέλα της ομάδας του Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται στην Κατερίνη κόντρα στην τοπική ομάδα για να μπορέσουν να διατηρηθούν στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα τελικά της Χαλκίδας. Με τα δύο τελευταία παιχνίδια για τον προκριματικό για την ομάδα της Ξάνθης να είναι με Καβάλα εντός και Κοζάνη εκτός, με τους Ξανθιώτες να ελπίζουν πως ακόμη και με νίκη της Θεσσαλονίκης που θα τους φέρει στην τρίτη θέση θα καταφέρουν με την μεγάλη συγκομιδή να βγουν τουλάχιστον η καλύτερη τρίτη και να πάρουν έστω και έτσι το “χρυσό” εισιτήριο.

Για την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Εφραιμίδης, Μπρατίδης, Κεχαγιάς, Τσαρδακλής, Ρούφος, Ντουμπάν, Τσουβαλίδης, Αργυρίου, Καπζά, Γιαλάουγλου, Κιουτσούκ. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι οι Καραμανάβης, Πυλαρινός και Πατεράκης

Η Βαθμολογία(μετά απο 8 αγωνιστικές)
1.Γιάννενα 17
2.Ξάνθη 16
—————————————
3.Αριστοτέλης Θεσσαλονίκης 14*
4.Κοζάνη 8*
5.Κατερίνη 7*
6.Καβάλα 2*

*Έχουν παιχνίδι λιγότερο