Το 11χρονο Θρακιωτάκι που εντυπωσίασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε τουρνουά στην Γερμανία!

Με εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με απολογισμό 20 γκολ και μόνον τρία παθητικό, η Κ11 του ΠΑΟΚ κατέκτησε την 17η θέση ανάμεσα σε 180 ομάδες στο ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά  Deichmann U11 Junior Cup που διεξήχθη στην Γερμανία.

Ανάμεσα στα παιδιά που πήρε η ομάδα του ΠΑΟΚ μαζί της, ήταν και ένας 11χρονος Ξανθιώτης. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης, που έχει εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες του “δικέφαλου” που εδώ και καιρό του καλύπτουν τα έξοδα για να πηγαινοέρχεται Ξάνθη – Θεσσαλονίκη και να μετέχει σε αγώνες της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, που έχουν “ξετρελαθεί” με το ταλέντο του γεννημένου το 2005 Θρακιώτη ποδοσφαιριστή, για τον λόγο αυτόν τον κάλεσαν να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πολύ δυνατό τουρνουά της Γερμανίας.

theodosiadis paok1Εκεί ο Θεοδοσιάδης (φωτο δεξιά) είχε εκπληκτική παρουσία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αλλά και των Ελπίδων Ξάνθη να… τρίβουν τα χέρια τους απο ικανοποιήσει για την παρουσία του λιλιπούτειου ανερχόμενου αστέρα. Άλλωστε θεωρείται δεδομένο πως σύντομα, αν όχι απο τη νέα σαιζόν ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης δεν θα χρειάζεται να πηγαινοέρχεται και θα πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, και έτσι θα γίνει ένα απο τους μικρότερους σε ηλικία που θα πάρει μεταγραφή απο ομάδα της Θράκης σε μια εκ των “μεγάλων” του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ, πέρα απο τον Ξανθιώτη Παναγιώτη Θεοδοσιάδη αποτέλεσαν επίσης οι: Αγγελίδης Σπυρίδων, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Καμπούρης Γεώργιος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Φωτιάδης Εφραίμ, Κοσίδης Χρήστος, Γκούμας Κωνσταντίνος.  Τους παίκτες συνόδευσαν οι προπονητές Μπαλαμπάνης Ανδρέας και Κρινίτσας Αντώνης, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Πετρόπουλος Βασίλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κ11 του ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Γερμανίας έχουν ως εξής:

ΠΑΟΚ – Duneberger SV 2-0

ΠΑΟΚ – SC Staaken 4-0

ΠΑΟΚ –  VfB Peine 3-0

ΠΑΟΚ – BSV Kopenhagen 1-0

ΠΑΟΚ – SSVg Velbert I 0-0

ΠΑΟΚ – Wegberg Beek 4-0

ΠΑΟΚ – Juventus 1-2

ΠΑΟΚ  – Manchester City 1-1

ΠΑΟΚ – FA Copenhagen 2000 1-0

ΠΑΟΚ – Luton FC 1-0

ΠΑΟΚ – Sarajevo 1-0

ΠΑΟΚ – Fuche Berlin 2-0