ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Με αρκετές απουσίες αλλά αποφασισμένες για τον τίτλο οι γυναίκες της Ασπίδας Ξάνθης

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Ομόνοιας στις 17:00 η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης.

Η ομάδα του Νεδίμ Καρά Αχμέτ που με νίκη στις Σέρρες εξασφαλίζει και μαθηματικά μια στροφή πριν το τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, βέβαια ακόμη και με ήττα παραμένει στην κορυφή ειδικά αν αυτή είναι με λιγότερο απο 15 πόντους όσους δηλαδή είχε κερδίσει η Ασπίδα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Εύμοιρο(63-48). Αντιλαμβάνεστε οτι με αυτά τα δεδομένα οι Ξανθιώτισσες είναι το απόλυτο φαβορί, χωρίς όμως κανείς στην Ασπίδα να θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττα, καθώς άπαντες θέλουν τη νίκη που θα δώσει τον τίτλο απο αυτό το Σάββατο.

Για το κομβικό παιχνίδι με τον Πανσεραϊκό στις Σέρρες ο προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια των Στέλλα Σουλιώτη και Ειρήνη Χαλκίδου για ανειλημμένες υποχρεώσεις, όπως και στην νεαρή Μυρτώ Γκιρκίζα που δίνει πανελλήνιες εξετάσεις. Ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί κατά πόσον μπορεί να βοηθήσει τις προσπάθειες της Ξανθιώτικης ομάδας η Ευαγγελία Καρακώστα.

Στις Σέρρες η Ξανθιώτικη ομάδα δεν θα παίζει μόνη καθώς αρκετοί είναι οι γονείς και φίλοι του συλλόγου που θα ακολουθήσουν την αποστολή του γυναικείου τμήματος της Ασπίδας Ξάνθης που ετοιμάζεται να δώσει στον σύλλογο τον τρίτο φετινό τίτλο, και επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.