Το Σαββατοκύριακο στην Κομοτηνή το πρώτο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της σεζόν στη Θράκη

Στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο το 1ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ ανδρών της σεζόν για την περιοχή της Θράκης. Παράλληλα θα είναι το πρώτο τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα της Ροδόπης και όχι σε κάποια παραλία του νομού.

Συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθεί στο Enjoy Beach Sports που βρίσκεται δίπλα στο πάρκινγκ της επιπλοποιίας «Κατσικάκη» στον Ροδίτη Κομοτηνής. Εκεί λοιπόν διοργανώνεται το 1ο τουρνουά ανδρών για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016, το προσεχές Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ομάδες. Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, ανεξαρτήτως ηλικίας, με ένα μικρό συμβολικό αντίτιμο της τάξεως των 5 ευρώ. Δώρα έχουν προβλεφθεί για τις ομάδες που θα καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα 6988611898 και 6949846899 μέχρι και την Παρασκευή 27 Μαΐου. Το πρωί του Σαββάτου στις 10.30 θα διεξαχθεί η τεχνική σύσκεψη και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα, που θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς την Κυριακή.