LIVE τα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Καβάλας

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τα παιχνίδια ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Καβάλας για την 4η αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.  Ο Κώστας Καραγιάννης υποδέχεται τις πληροφορίες από τους συνεργάτες του ThrakiSportS στα δύο γήπεδα, συντονίζει και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Τέταρτη αγωνιστική σήμερα στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης και Καβάλας – δύο από τις οποίες θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς έχουμε πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο.

Ωρα 16:07  Στην σημερινή τέταρτη αγωνιστική η Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Ηρακλή Καβάλας. Είναι το τρίτο σερί παιχνίδι που δίνει εντός έδρας και το τελευταίο, αφού ακολουθούν δύο εκτός σε Ξάνθη και Διδυμότειχο. Με νίκη ανεβαίνει με το ένα πόδι στην Γ’ Εθνική και ξεκάθαρα αφήνει εκτός διεκδίκησης του εισιτηρίου την πρωταθλήτρια της Καβάλας, που παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί.

Ωρα 16:13  Μεγάλο ντέρμπι έχουμε στο Διδυμότειχο όπου η αναπτερωμένη μετά την εκτός έδρας νίκη στην Κομοτηνή ΑΕΔ στο άλλο ματς της αγωνιστικής αντιμετωπίζει στην φυσική της έδρα την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, που προέρχεται από μια επική ανατροπή την περασμένη Κυριακή και θέλει με ενδεχόμενη εκτός έδρας νίκη να κλειδώσει την άνοδο.

Ωρα 16:18  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία από τα δύο γήπεδα, να σας αναφέρουμε τους έξι χορηγούς που θα μας συντροφεύουν σε αυτή τη μετάδοση.

Ωρα 16:20   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθά το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:24  Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:28 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης από την Ξάνθη πολύτιμη είναι η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:32  Επίσης, χορηγός μας στην σημερινή κάλυψη της 3η2 αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου είναι η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:36  Πέμπτος χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:40  Τέλος, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 16:46  Πάμε στις συνθέσεις των δύο αγώνων, αρχίζοντας από την Κομοτηνή και την Δόξα Προσκυνητών, για την οποία ο Κλειτσιώτης ξεκινά τους εξής ένετκα: Βλαδιμιρίδης,  Ραμαντάνης, Ζουμπιάδης, Μαδούρας, Κίτσος, Τρίχας, Γεμενετζής, Τσέκος, Βάσκος, Κλης Βιόπουλος. Στον πάγκο για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης είναι οι Μόσχος, Σταμάτης, Φαρασόπουλος, Μιχαλακέλης, Κουδερης, Βασιλακάκης, Σιδηρόπουλος

Ωρα 16:49  Πάμε στην ενδεκάδα του Ηρακλή καβάλας: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης, Σιαματάς, Σπυρίδης, Προβατίσης, Χατζηκυριακού, Τσότρας, Αγγος, Βαλαβανόπουλος. Στον πάγκο βρίσκονται οι Ντομί, Γκέκας, Παπάζογλου, Χρυσαλίδης, Αρτεμίου, Κιτσώνης.

Ωρα 16:54  Πάμε στο Διδυμότειχο για να δούμε την ενδεκάδα με την οποία ξεκινά το παιχνίδι η ΑΕΔ: Συριτούδης, Κοτζά, Τσιτσκαρης, Τζανετάκος, Κουρδάκης, Πετρόπουλος, Γεωργουλάς,, Γκατσιούδης, Παπουδης, Γιαννόπουλος και Ιντζές αρχίζουν, κατά τα 10/11 αυτοί που ξεκίνησαν και στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στην Κομοτηνή.

Ωρα 16:57  Για τον Ορφέα Ξάνθης ξεκινούν οι Κισά Ομέρ, Καρά Αλή, Παπαδιώτης, Μακράκης,  Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β, Μόσχος, Χιντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

Ωρα 17:03  Εναρξη και των δύο αγώνων στα Δημοτικά Γήπεδα Κομοτηνής και Διδυμοτείχου, διαρκής ενημέρωσης και για τα δύο ματς από το ThrakiSportS.

Ωρα 17:10  Στην Κομοτηνή μέχρι τώρα οι γηπεδούχοι έχουν τις ευκαιρίες, στο 3′ ο Tσεκος  έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και πριν λίγο, στο 7′  ο Βασκος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ωρα 17:12  Στην Κομοτηνή, πρώτη επικίνδυνη στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Ο Αγγος έβγαλε στο 9′ μπαλια στον Σπυριδη, απεκρουσε ο Βλαδιμιριδης

Ωρα 17:14  Γκολ στο Διδυμότειχο για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Μουμίνογλου βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής αμαρκάριστος, γύρισε με πλάτη στο τέρμα, έπιασε το τεχνικό σουτ και άφησε άγαλμα τον Συριτούδη. ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 0-1

Ωρα 17:16  Γκολ στην Κομοτηνή για τον Ηρακλή Καβάλας. Σκόρερ ο Βαλαβανόπουλος στο 12ο λεπτό με συρτό σουτ, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα ο Βλαδιμρίδης. Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Καβάλας 0-1

Ωρα 17:25 Συμπληρώνουμε το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου τα δυο παιχνίδια, με τους φιλοξενούξμενους σε αμφότερα να έχουν ανοίξει το σκορ και να προηγούνται.

Ωρα 17:29  Στην Κομοτηνή, μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα προσκυνητών να ισοφαρίσει με τον βιόπουλο να πιάνει το σουτ αλλά αυτό να σταματά στην πάνω δεξιά συμβολή των δοκών.

Ωρα 17:36  Στο Διδυμότειχο διαμαρτυρίες για τον πρώτο βοηθό, που υπέδειξε τον Ιντζέ σε θέση οφσάιντ. Ο τελευταίες βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Ορφέα, ο οποίος έδιωξε πάντως με τα πόδια, ωστόσο η φάση είχε σταματήσει.

Ωρα 17:43  Γκολ στο Διδυμότειχο για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Σκόρερ ο αρχηγός της ΑΕΔ Γιαννόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 1-1

Ωρα 17:47  Ημίχρονο στο Διδυμότειχο. Χωρίς να κρατηθεί ούτε ένα λεπτό καθυστερήσεις, ο διαιτητής δείχνει τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 1-1

Ωρα 17:50  Ημίχρονο και στην Κομοτηνή, μετά από ένα δίλεπτο καθυστερήσεων με τους φιλοξενούμενους που παίζουν το τελευταίοο τους χαρτί να έχουν το προβάδισμα.  Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Καβάλας 0-1

Ωρα 17:55   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης θυμπίζουμε ότι μας βοηθά το «μουσικό καφέ Νόστος»  και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στο Διδυμότειχο.

Ωρα 17:57 Επίσης από την Ξάνθη πολύτιμη είναι η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico»  και της γνωστής ταβέρνας «Το Κτήμα».

Ωρα 17:59  Ακόμα, από την Κομοτηνή χορηγοί της μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης” και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12.

Ωρα 18:03  Ξεκίνησαν τα δεύτερα ημίχρονα και στα δύο παιχνίδια.

Ωρα 18:14 Στην Κομοτηνή ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών, σουτ του Βιόπουλου στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Ωρα 18:27 Μεγάλη φάση στο Διδυμότειχο για τον Ορφέα Ξάνθης, με τον Χίντ Ιμέρ να βγαίνει απέναντι στον Συριτούδη που τον σταμάτησε με τα πόδια.

Ωρα 18:28 Γκολ στο Διδυμότειχο για τον Ορφέα Ξάνθης. Φάση διαρκείας στην περιοχή του Διδυμοτείχου μετά απο κόρνερ του Μουμίνογλου ο Κίμων Παπαδιώτης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.  ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 1-2

Ωρα 18:37 Στο Διδυμότειχο έχουμε μπει στο τελευταίο πεντάλεπτο, προσπαθούν οι γηπεδούχοι να βγάλουν αντίδραση εξαιρετικά επικίνδυνος όμως στην κόντρα επίθεση ο Ορφέας Ξάνθης που φαίνεται να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα.

Ωρα 18:47 Τέλος αγώνα στο Διδυμότειχο. Μετά απο πεντάλεπτη παράταση ο Ορφέας Ξάνθης έφυγε νικητής από το Διδυμότειχο και είναι αγκαλιά με την άνοδο έχοντας 9 βαθμούς μετά απο τέσσερα ματς, στους 4 βαθμούς έμεινε η ΑΕ Διδυμοτείχου. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 1-2

Ωρα 18:51 Στην Κομοτηνή παραμένει το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, έχουμε μπει στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης.

Ωρα 18:59 Τέλος αγώνα στην Κομοτηνή. Μετά απο οκτώ λεπτά καθυστερήσεις ολοκληρώνεται με ήττα για την Δόξα Προσκυνητών η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, μένουν στους 6 οι Κομοτηναίου που μπλέκουν, στους 4 ανέβηκαν οι φιλοξενούμενοι. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Καβάλας 0-1

Ωρα 19:02 Αγκαλιά με την άνοδο ο Ορφέας Ξάνθης που μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής θέλει μόλις έναν βαθμό, χαμός για την δεύτερη θέση με όλες τις ομάδες να έχουν ελπίδες. Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρης ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί στον όμιλο.

Ωρα 19:05 Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοήθησε το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:08  Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης ήταν και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:12 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης από την Ξάνθη πολύτιμη ήταν η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:15  Επίσης, χορηγός μας στην σημερινή κάλυψη της 3η2 αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου ήταν και η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:18  Πέμπτος χορηγός της μετάδοσης ήταν ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:21  Τέλος, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 19:25  Σε λίγο θα ήμαστε μαζί σας με αναλυτικά ρεπορτάζ και από τους δύο αγώνες και, όπως προαναφέρθηκε, με την ανάλυση της κατάστασης και τα σενάρια μετά και τα ματς της 4ης αγωνιστικής. Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε άλλη μία μετάδοση από το ThrakiSportS…