Μπαράζ ανόδου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Καβάλας (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής ανοίγει η αυλαία για τον δεύτερο γύρο των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ, με τον 1ο όμιλο να περιλαμβάνει ιδιαίτερα κομβικής σημασίας παιχνίδια.

Στο Διδυμότειχο, οπού θα αγωνιστεί κόντρα σε Ορφέα και Προσκυνητές(θυμηθείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), η ΑΕ Διδυμοτείχου μετά τη μεγάλη νίκη στην Κομοτηνή επί των Προσκυνητών θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Απέναντι της θα είναι ο πάνοπλος Ορφέας Ξάνθης, μετά και την επιστροφή Μακράκη(θυμηθείτε ΕΔΩ), με τον πρωταθλητή Ξάνθης να θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας δύο στροφές πριν το φινάλε.

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου η Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Ηρακλή Καβάλας. Η ομάδα των Προσκυνητών θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα απο την ΑΕΔ, και για αυτό το ματς όπως και στα προηγούμενα θα έχει γενική είσοδο στα 5 ευρώ ώστε να υπάρχει μαζική στήριξη και απο τους φιλάθλους της Κομοτηνής. Απο την άλλη η ομάδα της Καβάλας μετά την ήττα στην Ξάνθη απο τον Ορφέα χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει απο νωρίς εκτός διεκδίκησης της ανόδου.

Στην αναμέτρηση του Διδυμοτείχου ορίστηκε να διευθύνει ο Λάμπρος Παπαργυρίου της ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Αναστάσιο Γιαμούζη και Κωνσταντίνο Βρούζο επίσης της ΕΠΣ Πιερίας. Ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μάκης Ευθυμιάδης της ΕΠΣ Δράμας.

Ενώ αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Μιχαήλ Κελεσίδη και Χαράλαμπο Χρυσάνη επίσης της ΕΠΣ Ημαθίας. Ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών.

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17:00 με το ThrakiSportS πιστό στο ραντεβού του, να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη όλων των αγώνων των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική των πρωταθλητών των ΕΠΣ του 1ου ομίλου. Συντονιστείτε…