Μετακομίζει ο Πανθρακικός! Φεύγει από τα ιστορικά γραφεία της Ηροδότου και μεταφέρεται στο… ΔΑΚ Κομοτηνής

Φεύγει από τα γραφεία που επί χρόνια είχε, στην οδό Ηροδότου, η ΠΑΕ Πανθρακικός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThrakiSportS, τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί η μετακόμιση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα γραφεία θα βρίσκονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Συγκεκριμένα, σε νέα γραφεια του Πανθρακικού θα μετατραπεί η παλιά μπουτίκ, που φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα την λέσχη-καφέ των παλαιμάχων της ομάδας, κάτω από το ανατολικό πέταλο, δηλαδή αυτό που βρίσκεται δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου και απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της παλιάς Νομικής Σχολής.

Δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες σε σχέση με τα αίτια αυτής της μετακόμισης, εκτιμάται ωστόσο ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί. Είναι προφανές ότι στο νέο τους χώρο το ενοίκιο για τα γραφεία θα είναι σαφώς μικρότερο, δεδομένου ότι η κυριότητα ανήκει στον Δήμο Κομοτηνής ενώ υπάρχει και η γνωστή παραχώρηση του γηπέδου προς χρήση από τον Πανθρακικό, η οποία αποφασίστηκε πέρυσι.

Κακές γλώσσες ωστόσο αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλά απλήρωτα ενοίκια στον ιδιοκτήτη των γραφείων της Οδού Ηροδότου και η μετακόμιση ήταν κίνηση επιβεβλημένη. Υπάρχουν πάντως και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο χώρος των νέων γραφείων είναι σχετικά μικρός για τις ανάγκες ενός συλλόγου επιπέδου Super League, κάτι που συνδυάζουν με το αν υπάρχει πραγματική διάθεση άμεσης επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι εικασίες είναι εικασίες, οι φήμες είναι φήμες, αλλά το γεγονός είναι ένα: η ΠΑΕ Πανθρακικός μετακομίζει. Φεύγει από τα ιστορικά γραφεία της Οδού Ηροδότου όπου στεγαζόταν εδώ και πολλά χρόνια και μεταφέρεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής, εκεί όπου είναι και η έδρα της ομάδας.