Φινάλε με τεσσάρα για τους αστυνομικούς της Ξάνθης που… ωστόσο δεν έφτανε! Στα τελικά Ροδόπη και Χαλκιδική

Το… χρέος τους έκαναν οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης(φωτο) που επικράτησαν με 4-1 τις Α.Δ. Δράμας στο τελευταίο παιχνίδι του προκριματικού, ωστόσο αυτή η νίκη δεν ήταν αρκετή καθώς την ίδια ώρα η Α.Δ. Ροδόπης γνώριζε την πρώτη της ήττα και μάλιστα εντός έδρας με 4-5 απο την Χαλκιδική και την… πήρε μαζί της στα ημιτελικά του Βόρειου ομίλου του πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Η ομάδα της Ξάνθης χάρις τα τέρματα των Κουτρουλού(2), Καραουλάνη και Τζαβού κέρδισαν με 4-1 την ομάδα της Δράμας, με τον Παπαδόπουλο να μειώνει για τους φιλοξενούμενους, και ολοκλήρωσαν τον προκριματικό στην τρίτη θέση με δέκα βαθμούς δύο λιγότερους απο την δεύτερη Χαλκιδική που πήρε τη νίκη με 4-5 μέσα στο γήπεδο του Μίσχου και έσπασε το αήττητο της Ροδόπης, και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι στα ημιτελικά του Βόρειου ομίλου.

Οι αγώνες των ημιτελικών του Βορρά θα γίνουν στην Χαλκιδική και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Μαϊού, οπού η ομάδα της Ροδόπης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά Α.Δ. Λευκάδας, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Α.Δ. Χαλκιδικής με την Α.Δ. Κέρκυρας. Ο τελικός του Βορρά θα γίνει στο γήπεδο των Μουδανιών το Σάββατο 28 Μαϊού.