Επιτυχής παρουσία του Αρίωνα Ξάνθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον U13 της Θεσσαλονίκης

Με επιτυχίες για τιον Αρίωνα Ξάνθης ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον U13 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Συκεών σε πέντε γήπεδα αγωνίστηκαν 87 αθλητές και αθλήτριες στα αγωνίσματα του απλού αγοριών και κοριτσιών, των διπλών και του μικτού.

Η ομάδα του τμήματος αντιπτέρισης του Γ.Α.Σ. Αρίων Ξάνθης συμμετείχε με πέντε  μικρούς αθλητές και αθλήτριες, και συγκεκριμένα τους Βασίλη Δαμιανίδη, Μιχάλη Δαμιανίδη, Δέσποινα Κοντομήτρου, Κώστα Κοντομήτρου και Ορέστη-Βασίλη Παπαδόπουλο. Κια μόνη η συμμετοχή αυτή αποτελούσε αριθμό ρεκόρ, καθώς για πρώτη φορά από την Ξάνθη υπήρχε τέτοια συμμετοχή στο πρωτάθλημα U13.

Όλα τα παιδιά πέρασαν τα προκριματικά και κατέλαβαν θέσεις στο κυρίως ταμπλό με κορυφαίο γεγονός ότι τα αδέρφια Μιχαήλ και Βασίλειος Δαμιανίδης έφτασαν στην οκτάδα του διπλού αγοριών. «Όλα τα παιδιά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και παρόλο ότι αγωνίστηκαν τα περισσότερα σε μεγαλύτερη κατηγορία από τη δική τους, στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο», επισημαίνει ανακοίνωση του Αρίωνα Ξάνθης.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Σιδηρόκαστρο στις 12 Ιουνίου 2016 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U11 όπου τα παιδιά θα αγωνιστούν στο απλό κοριτσιών και αγοριών και η συμμετοχή από την πόλη της Ξάνθης αναμένεται να είναι ανάλογη.