Με την έλευση του καλοκαιριού ξεκινά και η Ακαδημία Beach Volley της ΑΕ Κομοτηνής!

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών στην ΑΕ Κομοτηνής, ετοιμάζονται να το υποδεχθούν με πολύ καλή διάθεση και πολύ beach volley, εξ’ ου και η δημιουργία Ακαδημίας που θα λειτουργεί καθημερινά απο την 1η Ιουνίου σε έναν καινούριο αθλητικό χώρο στην Κομοτηνή, που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο Κομοτηνής – Ροδίτη, και θα είναι για παιδιά όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, αλλά και τμήματα advanced.

Οι προπονητές που θα αναλάβουν θα είναι οι Δημήτρης Κιωσσές, Ελένη Λυμπεροπούλου και Χρήστους Χρηστουηλίας. Το σχετικό δελτίο τύπου της ΑΕ Κομοτηνής αναφέρει:

«Το καλοκαίρι ξεκινά !!!!!! Η ομάδας μας θα βρίσκεται κοντά σας με συνέπεια, επαγγελματισμό, μεράκι και πολύ κέφι . Ελάτε να παίξουμε & να διασκεδάσουμε , στον καινούργιο αθλητικό χώρο της πόλης μας ! Enjoy beach sports στο 3ο χλμ. Κομοτηνής – Ροδίτη θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 01/06 προπονήσεις beach volley για όλες τις ηλικίες , για κορίτσια αλλά και για αγόρια! & τμήματα advanced.”

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6948000910(Δημήτρης Κιωσσές), 6932244170(Ελένη Λυμπεροπούλου) και 6936914632 (Τάσος Πετρίδης)».