Στην προεπιλογή του Σλούτσκι για την 23άδα της Ρωσίας στο Euro 2016 ο Γιούρι Λοντίγκιν!!!

Δίχως ένα από τα μεγαλύτερα της αστέρια θα παραταχθεί τελικά στο Euro της Γαλλίας η Ρωσία, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Άλαν Τζαγκόεφ έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πανηγύρισε το πρωτάθλημα στη Ρωσία επικρατώντας με 1-0 της Ρουμπίν Καζάν και εκθρονίζοντας την Ζενίτ του Γιούρι Λοντίγκιν.

Ωστόσο, τα νέα που προέκυψαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης μόνο ευχάριστα δεν ήταν για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ρωσίας, Λέονιντ Σλούτσκι.

Όπως έγινε γνωστό ο μέσος της ΤΣΣΚΑ, Άλαν Τζαγκόεφ, έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο, το οποίο δε θα του επιστρέψει να βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας για το Euro.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αντικαταστάθηκε στην προεπιλογή της Ρωσίας από τον Ντμίτρι Τορμπίνσκι. Ωστόσο η απουσία του Τζαγκόεφ δε θα είναι βέβαια η μοναδική στο στρατόπεδο των Ρώσων.

Εκτός ομάδας έχουν μείνει και οι επίσης τραυματίες το τελευταίο διάστημα, Τσερίσεφ, Ζιρκόφ και Κουζμίν. Εντός 23άδας είναι πάντως ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν.

Έτσι λοιπόν η 23αδα του Σλούτσκι αποτελείται:

Τερματοφύλακες: Ακινφέεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκιγιέρμε (Λοκομοτίβ Μόσχας), Λοντίγκιν (Ζενίτ)

Αμυτνικοί: Μπερεζούτσκι Α. (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπερεζούτσκι Β. (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ιγκνασέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κομπάροφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Νόινστέντερ (Σάλκε), Σενίκοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σίσκιν (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σμολνίκοφ (Ζενίτ).

Μέσοι: Ντενίσοφ (Ντινάμο Μόσχας), Γκλουσάκοφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Γκολοβίν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ιβανόφ (Τερέκ Γκρόζνι), Μαμάεφ (Κράσνονταρ), Σαμέντοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σατόφ (Ζενίτ), Σιρόκοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Tορμπίνσκι (Κράσνονταρ).

Επιθετικοί: Τζιούμπα (Ζενίτ), Κοκόριν (Ζενίτ), Σμολόφ (Κράσνονταρ).