Δύο αγώνες της Ξάνθης και του Πανθρακικού οι τελευταίοι «ύποπτοι» χειραγώγησης στον φάκελο που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ

Δύο παιχνίδια της Super League, που σε αμφότερα συμμετείχαν οι δύο ομάδες της Θράκης, είναι τα τελευταία που απέστειλε η UEFA στην ΕΠΟ ως ύποπτα χειραγώγησης, με βάση τουλάχιστον την ανίχνευση της SportRadar.

Ο λόγος για τις αναμετρήσεις Βέροια – Skoda Ξάνθη και Πανθρακικός – Ηρακλής. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε στην έναρξη της τηλεοπτική εκπομπής «Δίκη» στον Σκάι ο παρουσιαστής της Κυριάκος Θωμαΐδης.

Πρόκειται για τα τελευταία για την φετινή σεζόν ύποπτα παιχνίδια που εστάλησαν από την SportRadar μέσω της UEFA στην ΕΠΟ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αποκαλύφθηκαν στην συγκεκριμένη εκπομπή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αναμετρήσεις είχαν διεξαχθεί ταυτόχρονα την Κυριακή 10 Απριλίου για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στο ματς Βέροια – Ξάνθη, αν και η θρακιώτικη ομάδα προηγήθηκε στο ημίχρονο με τέρμα του Δημήτρη Γούτα, τελικά οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 χάρη σε τέρμα που επετεύχθη στις καθυστερήσεις. Θυμηθείτε το live εκείνης της αναμέτρησης όπως είχε καλυφθεί από το ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο παιχνίδι Πανθρακικός – Ηρακλής, η φιλοξενούμενη ομάδα είχε περάσει σαν σίφουνας από την Κομοτηνή κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 0-3, αλλά τα τελευταία δύο γκολ μπήκαν στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα. Θυμηθείτε το live εκείνης της αναμέτρησης, όπως είχε καλυφθεί από το ThrakiSportS, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεοπτική εκπομπή δεν ανέφερε για ποιον λόγο αυτοί οι αγώνες κρίνονται ύποπτοι χειραγώγησης, αν δηλαδή τα αυξημένα ποσά παίχτηκαν σε συγκεκριμένα σημεία, σε συγκεκριμένα σκορ, σε over ή under ή οπουδήποτε αλλού.