Μπαράζ Ανόδου: Οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν τις συναντήσεις της τέταρτης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, που είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 25 Μαϊού στις 17:00.

Στην αναμέτρηση του Διδυμοτείχου, και όχι του Σουφλίου(θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ) η ΑΕ Διδυμοτείχου μετά το διπλό στην Κομοτηνή αναπτέρωσε τις ελπίδες της και θα υποδεχτεί τον Ορφέα Ξάνθης. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Λάμπρος Παπαργυρίου της ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Αναστάσιο Γιαμούζη και Κωνσταντίνο Βρούζο επίσης της ΕΠΣ Πιερίας. Ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μάκης Ευθυμιάδης της ΕΠΣ Δράμας.

Στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ η Δόξα Προσκυνητών στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Καβάλας και θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει πιο κοντά στην άνοδο. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Μιχαήλ Κελεσίδη και Χαράλαμπο Χρυσάνη επίσης της ΕΠΣ Ημαθίας. Ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών.