Ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση Μπαντή στην Ξάνθη που φέρνει και… Ίβηρες!

Αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Γιώργου Μπαντή ο Ατρόμητος που φέρεται να στρέφει το ενδιαφέρον του στην περίπτωση  του Δαύκου, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την μεταγραφή του Χαλκιδικιώτη πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης στην Skoda Ξάνθη, η οποία από την πρώτη στιγμή έδειξε “ζεστή” για την απόκτηση του.

Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις του 31χρονου γκολκίπερ με παρουσία σε Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, με τον συγκεκριμένο κίπερ να είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο αντικαταστάτης του Λουίτζι Τσενάμο κάτω απο τα γκολποστ της Ξανθιώτικης ομάδας. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η θέληση του παίκτη μετά απο 5 χρόνια στην Τρίπολη με 50 συμμετοχής να επιστρέψει κοντά στο σπίτι του, και δεδομένων των εξαιρετικών συνθηκών  και της καλής οικονομικά προσφοράς της Ξάνθης θα πρέπει να γίνουν τα πάνω κάτω στην υπόθεση για να χαλάσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Παράλληλα οι ιθύνοντες της Ξάνθης τρέχουν και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις καθώς πρόθεση όλων στον Ξανθιώτικο σύλλογο είναι το μεγαλύτερος μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της φετινής προετοιμασίας της ομάδας στις 3 Ιουλίου και της αναχώρησης  για το Πράβετς (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, ήδη υπάρχουν συζητήσεις με τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική χερσόνησο, και δεν αποκλείεται μαζί με τις μεταγραφές των Θανάση Παπαγεωργίου και Γιώργου Μπαντή να ανακοινωθεί και κάποια απο τις περιπτώσεις με τις οποίες οι άνθρωποι της Θρακιώτικης ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.