Η οπαδός της Μπάρτσα από την Αλεξανδρούπολη που επιδιώκει να κατακτήσει το διεθνές Jetset (+photos)

H Μπαρτσελόνα κερδίζοντας στην παράταση την Σεβίλλη κατέκτησε το νταμπλ στην Ισπανία και αν υπάρχει μια γνωστή θρακιώτισσα που πανηγυρίζει για αυτό, είναι η Ιωάννα Μπουλιέρη, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα που έχει αναδείξει η περιοχή μας.

Η Ιωάννα είναι 22 ετών, αγαπά τον αθλητισμό και δηλώνει σε διεθνή διαγωνισμό μοντέλων, στον οποίον λαμβάνει μέρος, οπαδός του ποδοσφαίρου και της FC Barcelona! Σπουδάζει στα Μέσα Ενημέρωσης και όνειρο της είναι να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Όπως η ίδια λέει της αρέσει να πετυχαίνει τους στόχους της και εργάζεται μεθοδικά γι’ αυτό.

Η κοπέλα μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα, αν και λίγοι το γνωρίζουν, τυγχάνει κόρη πρώην βουλευτή της Θράκης.  Όπως διαβάσαμε στο alexpoli μάλιστα, η Ιωάννα συμμετέχει φέτος στον διεθνή διαγωνισμό cover miss Jetset 2016.

Σε αυτόν τον διαγωνισμό, το μοντέλο που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα γίνει εξώφυλλο της χρονιάς στο περιοδικό διεθνούς φήμης Jetset!!! Και η Ιωάννα Μπουλιέρη διεκδικεί αυτήν την θέση με αξιώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζοβάνα, όπως είναι γνωστόστερη στους καλλιτεχνικούς κύκλους, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αθλητικές ιστοσελίδες Ελλάδας και Κύπρου εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης της με τον Γιάννη Γιανιώτα.

Στην Κύπρο μάλιστα έχει απασχολήσει τις gossip αθλητικές στήλες και για την συχνή παρουσία της στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, όπου αναστατώνει την εξέδρα. Απολαύστε ορισμένες φωτογραφίες της, όπως δημοσιεύθηκαν σε πληθώρα ιστοσελίδων τον τελευταίο ένα χρόνο…

23316_10201567513300287_520188198_n

964697ed440be688704639ed63016879